ANNONS

Känner ni igen oss?

/

vanja wikström niklas malmqvist
I poddisens Stilavsnitt lovade jag ju att gräva fram lite gamla bilder för att visa hur jag såg ut förr i tiden. Lyfte därför upp ett gäng hårddiskar med pics från källaren och började kolla vad jag kunde hitta för guldkorn. Har inte hunnit skriva nåt inlägg om det än, kanske framförallt för att varje gång jag börjar riva runt bland de där gamla bilderna så fastnar jag. Kan sitta i timmar. Det finns så mycket bilder, och så mycket minnen. Tiden bara slinker iväg från mig, och vips så har jag plöjt en massa gammalt grejs, men inte direkt fått ihop nåt skoj till el bloggo.

Så. Därför tänkte jag nu slänga upp EN av bilderna jag hittat. Det är väl inte direkt en bild som visar på någon slags stil jag haft, men tycker den är lite rolig ändå. Särskilt eftersom både jag å Niklas är med på den. Och nej, våra outfits är inte några spännande fashion statements, vi var på maskerad. Året var 2008, och vår ambition var att se ut som nåt slags insekts/skalbaggspar. Givetvis med hemsnickrade outfits, köpe är fusk. Därav mina skumpakorkar till horn, och Niklas (syns iofs inte på bilden men it´s there) snowboardskydd som fick bli skalbaggsrygg.

Har egentligen inte så himla mycket vettigt att säga om den här bilden, men tycker själv alltid att det är skoj att se gamla bilder på folk, så tänkte att det tycker kanske ni med. Har ungefär en triljon till oldies but goldies om ni e sugna på att se mer – whaddayasay?

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00