ANNONS

Niklas Scissorhands

/

niklas malmqvist edward scissorhands
Eftersom de här nostalgipicsen faller i så himla god jord (TACK för hejaropen, woop woop) så fortsätter jag mata på med fler. Planen var att jag skulle slänga ihop ett maffigt inlägg nu när grodan sov, men – SURPRISE – så fastnade jag big time bland alla gamla bilder (igen…) och har inte fått nåt annat vettigt gjort än att kopiera över en stooor drös till en ”Gammelpicsinlägg”-mapp. Den mapp som jag alltså ska göra nåt maffigt inlägg av. När jag INTE fastnar i två timmar…

Hursomhelst – jag gör ett snabbinlägg och slänger upp den här gamla raringen! En annan maskeradbild. Denna gång från 2005 när Niklas styrde ut sig till Edward Scissorhands. SJUKT bra utklädnad tycker jag, och givetvis är allt ihopknåpat på egen hand.

När den här bilden togs hade vi varit tillsammans i ungefär tre månader, och jag tyckte att Niklas var det snyggaste jag någonsin sett. Dessutom var han intressant, härlig och smart. Ett sånt rackarns kap alltså. Och när han levererade en sån här outfit på maskeraden (Johnny Depp har dessutom alltid varit min…eehhhh…favvohunk), ja men då fick han både MVG, guldstjärna och plus i kanten av mig. *swoon*

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00