Tröttma deluxe

vanja wikström rosa hår
Rätt så snajsig bild va? I knooooow! Därav e denna my new profile pic på Inspirationstagram, woop woop. Kan dock tillägga att denna bild togs i går. I dag har det INTE gått att ta några snajspics inte, för i dag har jag varit lite av en levande död faktiskt. Kom i säng för sent i går igen (NÄR ska jag lära mig att jag inte KAN lägga mig kl 00.00 när mitt lilla rackarns barn vaknar sex timmar senare?!), och sen vaknade Iggy dessutom några gånger under natten. Inga långa vakningar, men tillräckligt för att jag också skulle väckas, och de där fem, sex timmarna man får i sängen är tillräckligt sköra som de är. Behöver inga minusminuter, om vi säger så.

Min räddning de morgnar när jag känner mig APtrött brukar dock vara att jag vet att Niklas kommer kl 06.45, och om jag vill så får jag då somna om och sova en timma till. Men i morse kom ingen Niklas. Klockan blev 06.45, 07.00, 07.15 – ingen Niklas. Irritationen steg. När man är sådär satans trött så blir varje minut viktig. Och jag såg mina minuter bara rinna ifrån mig.

Insåg då att Niklas förmodligen haft en ännu ruskigare natt än jag, och då är det bara att bita ihop och köra på. Ni har ju koll på Niklas enorma sömnproblem, och oavsett hur illa jag sover eller hur trött jag är, så mår Niklas tyvärr sämre och är ännu tröttare, om han haft en dålig natt. Och eftersom vi kör på ”den som lider minst”-principen här hemma, så är det då jag som rattar. Även om jag lider. För jag lider mindre. Låter kanske lurigt i vissas öron, men det funkar åt båda hållen vill jag tillägga. Men just sömnen är Niklas ”lider mest”-område, så jag gick upp med grodan och slutade hoppas på mera sömn.

Har sen dess känt mig som överkörd av en ångvält i dag. Nu är jag så trött så det snurrar i huvudet, tänkte bara slänga upp den här bilden och skriva nåt kort om att jag fått till en finfin persikofärg i håret igen – men som ni märker slinker fingrarna iväg, och så blev det ett (till) inlägg om sömn. He he.

Hursom, nu ska jag lägga mig raklång i soffan och kolla in Paradise Hotel. Vi ses i morgon, förhoppningsvis med mer energi.

Ps – När jag lägger upp såna här bilder där mitt hår syns mycket brukar det alltid dyka upp frågor i kommentarsfältet om hur jag får till min hårfärg. Därför förekommer jag er frågvisa genom att säga att HÄR hittar ni min guide till hur jag gör mitt hår persikofärgat!

 1. Zara skriver:

  Du är suuperfin!
  Jag kom att tänka på en sak, när du nämnde det där om ”den som lider minst”. Finns det nåt speciellt område där du själv upplever att du lider mer än niklas, där han drar ett tyngre lass? Blev nyfiken bara!

 2. Moa skriver:

  Hej Vanja!
  Vilken superfin blogg du har, måste bara säga att du och Josefin är en sån inspirationskälla! Har lyssnat igenom nästan alla avsnitt i er pod idag och man blir så berörd. Fortsätt med det ni gör, ni är helt enkelt fantastiska.

  Kärlek till er.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..