Bästa Brun Utan Sol-produkten!

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Jag har inte solat ansiktet de senaste 15 åren (solar knappt över huvud taget, tycker det är för svettigt och för tråkigt), men eftersom jag aldrig riktigt tyckt att jag passat så bra i min självvalda blekhet har jag blivit en mästare på fuskbrännor. Så nu ska ni få ett riktigt bra tips! Nämligen ovan magiska droppar: en brun utan sol-olja för ansiktet som är tvärbra!

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Jag tar ett par droppar i ansiktet, och sen ett par stycken på halsen och ner mot boobsen. VÄLDIGT VIKTIGT att inte bara ta i ansiktet, man får INTE glömma halsen och urringningen. Efter appliceringen tar jag lite vanlig hudkräm och ”suddar ut” eventuella kanter i nacken/ner mot ryggen och vid urringningen.

Dropparna absorberas snabbt, de är dryga och sen tycker jag att de doftar mycket godare än alla andra brun utan sol-produkter jag provat. Färgen blir jättefin, jag kör denna rutin typ en gång i veckan.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Ytterligare ett plus är att denna rara (och snygga!) lilla flaska heller inte är särskilt pricy, utan riktigt prisvärd. Rekommenderas varmt till alla som är sugna på att se lite mer semestriga ut såhär när vintern snart knackar på dörren. Dessa magiska droppar hittas HÄR!

 1. Linda K skriver:

  Tjenix Vanja! Du har nog många följare som lyssnar på dina tips 🙂 Jag gör det iaf och skulle in och kicka hem denna goding.. men den är slutsåld 🙂 Men den som väntar på något gott 🙂 Hoppas du får en fin vecka! 🙂

 2. Elin skriver:

  Hej! Kommentera för ett tag sedan, och undrade lite om er fotokonst, och var man kunde beställa de? Hade varit så roligt om du hade kunnat gjort ett inlägg om de:) kram!

 3. Vink-Vink från en annan blekfis.

  Jag gillar inte heller att sola och även om jag gjorde så blir jag typ… eh senapsgul i bästa fall. Så många timmar jag har tvingat mig och våndats i solstolar i yngre dagar. No more! Hellre blek med alla fördelar som medföljer av att skippa solandet.

  Jag använder en ekologisk ansiktskräm med lite tonande effekt i. Superbra tycker jag!

  Jag går och hoppas på en tävling hos dig 😉 Du som är intresserad av smink, ekologiska produkter och driftiga brudar.. Kolla in ”back to earth” 😉

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..