ANNONS

Bästa Brun Utan Sol-produkten!

/

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Jag har inte solat ansiktet de senaste 15 åren (solar knappt över huvud taget, tycker det är för svettigt och för tråkigt), men eftersom jag aldrig riktigt tyckt att jag passat så bra i min självvalda blekhet har jag blivit en mästare på fuskbrännor. Så nu ska ni få ett riktigt bra tips! Nämligen ovan magiska droppar: en brun utan sol-olja för ansiktet som är tvärbra!

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Jag tar ett par droppar i ansiktet, och sen ett par stycken på halsen och ner mot boobsen. VÄLDIGT VIKTIGT att inte bara ta i ansiktet, man får INTE glömma halsen och urringningen. Efter appliceringen tar jag lite vanlig hudkräm och ”suddar ut” eventuella kanter i nacken/ner mot ryggen och vid urringningen.

Dropparna absorberas snabbt, de är dryga och sen tycker jag att de doftar mycket godare än alla andra brun utan sol-produkter jag provat. Färgen blir jättefin, jag kör denna rutin typ en gång i veckan.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Ytterligare ett plus är att denna rara (och snygga!) lilla flaska heller inte är särskilt pricy, utan riktigt prisvärd. Rekommenderas varmt till alla som är sugna på att se lite mer semestriga ut såhär när vintern snart knackar på dörren. Dessa magiska droppar hittas HÄR!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00