ANNONS

Iggy kontra fluffet

/

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet
Varje gång jag lägger upp inrednings/fluffinlägg så kommer det alltid ett par frågor om hur SJUTTSINGEN vi kan ha så mycket grejer framme samtidigt som en snart tvåårig herre huserar i lyan? Så jag tänkte att jag skulle svara på det. För som ni ser ovan så är vi ju inte direkt minimalister, det vet ni ju. Maximalism är nog mer vår melodi, eller – vi gillar grejer helt enkelt.

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet
Så – vad är då vårt magiska recept? För nej – vi har verkligen inga problem alls med detta. Ekvationen småbarn + massa fluff funkar rätt bra här hemma i lyan.

Och jag tror jag vet vad det är som gör att det funkar. Och det är att Iggy är så VAN vid alla dessa grejer. Så de är helt enkelt inte så spännande. Vi har aldrig plockat undan någonting, av den enkla anledningen att jag varken kan eller vill leva ett flufflöst liv. Så därför har Iggy sedan han föddes befunnit sig i ett hem som är proppfullt med grejs.

När han började krypa/stå/gå lät vi allt vara som vanligt. Visst har han pillat på lite grejer, och det har han fått göra – under kontrollerade former he he. Har det varit något som är extra ömtåligt har vi sagt att nej, det där får man inte leka med. Och det har funkat.

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet
När jag fluffat till något nytt område är det såklart lite extra spännande i kanske en dag, och då får han gå loss på grejerna. Vi plockar fram dem, leker med dem och avdramatiserar (blir såklart myyyyycket mer intressant att pilla på sånt man inte FÅR pilla på). Och sen är det bra, typ. Sen är han inte så intresserad längre.

Så dels tror jag på att avdramatisera grejerna – alltså låta kiddot leka med fluffet (medan man har koll som sagt och kan rädda ett eventuellt tapp i golvet eller så). Men framförallt så tror jag nog att tricket är att vi aldrig har plockat bort nåt, det har liksom alltid varit mycket grejer runt omkring Iggy. Vilket gör att han är van, och de blir inte så spännande.

Kommer vi hem till någon annan som har mycket saker framme är de superintressanta, så jag tror inte att Iggy saknar någon slags pet-gen. Jag tror mest på det där att han som sagt är uppväxt bland en rackarns massa bråte.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00