ANNONS

Bästa highlightern!

/

vanja wikström
Då och då får jag höra (mycket trevligt) att jag har sånt ”glow”. Att min hy ”strålar”. Tack å bock! Känner dock att mina gener inte är ensamt ansvariga för detta stråleri, så jag tänkte berätta om mitt toppenknep för att få just det där extra…strålet. Och det är att investera i en riktigt rackarns bra highlighter!

För om ni tittar på bilden ovan, så glänser det liksom litegrann på min kind, och det glänset sitter inte där när jag vaknar kan jag lova. Och jag tror att just det där tjusiga glänset är sånt som gör att jag får kommentarer om att min hy ”strålar”. Så, nu ska ni få ett riktigt bra stråltips!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Det här är min partner in crime på strålfronten – Mineralize Skin Finish i nyansen ”Lightscapade” från MAC. Bästa highlightern ever! Jag duttar först på mitt mineralpuder (foundation), och sen öser jag på med rätt mycket highlighter på ”V:et” där kindbenet möter ögonbrynet (läs det här inlägget fräsigt illustrerad av pedagogiska bilder om ni inte är med på vad jag menar med ”V:et”).

Efter det borstar jag på solpuder, och huxflux så ser jag sådär fräääääsch och stråååålande ut som gör att jag får kommentarer om att jag har sånt ”glow”, typ. E ni med?

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vanja wikström
Började använda highlighter för typ ett år sen, och det gör SÅN skillnad i fejan på fräsch- å pigghetsskalan. Kommer aldrig vara utan en highlighter i sminkväskan igen. Try it, you´ll like it!

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00