Bästa highlightern!

vanja wikström
Då och då får jag höra (mycket trevligt) att jag har sånt ”glow”. Att min hy ”strålar”. Tack å bock! Känner dock att mina gener inte är ensamt ansvariga för detta stråleri, så jag tänkte berätta om mitt toppenknep för att få just det där extra…strålet. Och det är att investera i en riktigt rackarns bra highlighter!

För om ni tittar på bilden ovan, så glänser det liksom litegrann på min kind, och det glänset sitter inte där när jag vaknar kan jag lova. Och jag tror att just det där tjusiga glänset är sånt som gör att jag får kommentarer om att min hy ”strålar”. Så, nu ska ni få ett riktigt bra stråltips!

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Det här är min partner in crime på strålfronten – Mineralize Skin Finish i nyansen ”Lightscapade” från MAC. Bästa highlightern ever! Jag duttar först på mitt mineralpuder (foundation), och sen öser jag på med rätt mycket highlighter på ”V:et” där kindbenet möter ögonbrynet (läs det här inlägget fräsigt illustrerad av pedagogiska bilder om ni inte är med på vad jag menar med ”V:et”).

Efter det borstar jag på solpuder, och huxflux så ser jag sådär fräääääsch och stråååålande ut som gör att jag får kommentarer om att jag har sånt ”glow”, typ. E ni med?

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vanja wikström
Började använda highlighter för typ ett år sen, och det gör SÅN skillnad i fejan på fräsch- å pigghetsskalan. Kommer aldrig vara utan en highlighter i sminkväskan igen. Try it, you´ll like it!

 1. […] All Time Faves på sminkfronten hittas här: – Bästa pudret – Bästa highlightern – Bästa concealern – Bästa solpudret – Bästa Brun Utan Sol-produkten för ansiktet – Bästa […]

 2. Hej igen 🙂
  Jag tänkte bara höra vad du använder för fondation och solpuder? 🙂

 3. cass skriver:

  Vart hittar jag den? 🙂 Finns den på typ kicks och liknande?:) Och vad får jag ge för den?:*

 4. Alltså Vanja, vilka sminktips du ger!! Måste haaaa NU! Både denna och By Terry-pudret. På bums. Älskar nya headern också, peppig den med!! Kram!

 5. Ida skriver:

  Highligter eller inte, du är så vacker oavsett!❤️❤️❤️ Den där får jag skriva på önskelistan tror jag! Hoppas du får en grym vecka, bästa Vanja

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..