ANNONS

Bästa solpudret!

/

estee lauder bronze goddess
Eftersom ni efterfrågat mina favoriter i sminkväskan, så kommer ett par inlägg om mina absoluta älsklingsprodukter dyka upp här i el bloggo. Vi börjar med detta LJUVLIGA solpuder Bronze Goddess från Estée Lauder! Min All Time Fave!

Det jag tycker så bra om med just det här pudret är att det inte innehåller något skimmer. Jag vill gärna dutta på solpuder ganska friskt (iom att jag är en blekfis deluxe), och är det då skimmer i det slutar det med att jag ser ut som en glansig julkula. Inte the look I was going for, om jag säger så. Då använder jag hellre highlighter för att få skimmer precis där jag vill ha det.

estee lauder bronze goddess

estee lauder bronze goddess
Jag har använt just den här produkten i ganska många år nu, och tycker att nyansen är perfekt. Inte för röd, inte för gul, inte för mörk. Jag använder den som heter 03 Medium Deep. Brukar svischa på rätt friskt i hela ansiktet, även på halsen och ner mot dekolletaget om jag har något mer urringat plagg. Rekommenderas varmt!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00