ANNONS

HUR sjutton GÖR man?!

/

igster
Denna snappisbild på min lite sura unge får illustrera det här inlägget – som handlar om tandborstning. Tandborstning av extremt ovillig snart tvååring alltså. Och min fråga är enkel – hur sjuttsingen GÖR man för att få en unge att vilja borsta tänderna?! Jag och Niklas börjar så smått bli uppgivna – vi försöker och försöker men det är så jäklans kämpigt. Vi pratar om att man måste borsta bort trollen, vi försöker göra en lek av det (mamma jagar bort trollen) med det andra med det tredje. Men inget funkar. Han blir arg som ett bi och säger nejnejneeeeeej.

Iggy vill helst inte stoppa in borsten överhuvudtaget, och går han med på det så sugs tandkrämen bort (det verkar han tycka är lite smarrigt) – men något borstande blir det INTE. Vi börjar nu bli lite nojiga över vad som händer med hans små tänder därinne i munnen eftersom den tandborstning vi fått till hittills varit så usel.

Så – hjälp oss! Hur gör ni? Finns det några fler med samma problem – har ni lyckats lösa det? HUR i så fall? Gaaaaaahhhhhh!

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00