ANNONS

Iggy borstar tänderna!

/

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Hörrni! Blogoliner! ÄNNU EN GÅNG har ni kommit till min undsättning och levererat ovärderliga tips på hur sjuttsingen man får sin unge att borsta tänderna! TACK! Fantastiskt att få höra att vi inte är ensamma om detta problem, och GRYMT med alla era tips! Det som kirrade biffen var att hitta en tandborstsång som liksom gör borstandet lite…skojigare för unge herrn.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Den här låten sätter vi numera på morgon som kväll, och då borstar Iggy så snällt så snällt. Som ren satans MAGI! Den är förvisso på engelska, men den funkar kalasbra ändå. Den är fin att lyssna på (lite Jack Johnson, typ), har kids som borstar tänderna i videon och innehåller dessutom lite roliga ljud. Så sätter vi bara på den här så är tandborstningsknusslet som bortblåst.

Så TACK ni finingar som delade med er och tipsade, hade inte tänkt tanken på att hitta en låt eller ladda ner en app för att fånga Igglys intresse – så testa det ni med som har problem med det här!

Nu är det snart dags för julavslutning med glammisarna, så nu stänger jag strax ner datorn. Vi ska baka egen pizza hemma hos glammis-Malin (ska få se hennes nya lya för första gången wooohooooo!), dricka bubbel och prataskrattagråtaenskvätt tror jag. Kommer bli epic! Följ med på snappis ni som vill: vanjawikstrom!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00