Mot nyaäventyr

lovisa hagängen
Idag var sista dagen som vår lovely Lovisa jobbade hos oss på Glam Mom. Efter ett ljuvligt år är det dags för henne att bege sig ut på nya äventyr, och i dag sa vi VI SES SNART (inget hejdå här inte) med blommor, fika, skratt, gråt och en väldigt stor skopa kärlek.

Denna mänska har förgyllt alla glammisars liv och arbetsliv sen den dag hennes personliga och fina CV landade i min mailkorg. Så fort jag läste det kände jag bara att ”HENNE SKA VI HAAAA!”, och så blev det. Och hon var ännu härligare live än vad jag hade hoppats.

Lovisa har en outtömlig energi som sprider värme, kärlek och glädje. Kombinera denna energi med en knivskarp kompetens och en vasshet som gör sig påmind inom (tror jag) olagligt många olika områden, så förstår ni att denna darling är en riktig rackarns PÄRLA. Som mänska, som resurs för vårt företag, som vän.

 

lovisa hagängen

lovisa hagängen
Lovisa – TACK för att vi har fått ha dig hos oss det gångna året. Även om du inte längre är en glammis på anställningspappret, så är du det alltid i våra hjärtan. Once a glammis, always a glammis. Du är forever and ever en del av glammisfamiljen, och vi kommer ju fortsätta ses MASSOR. För du är ju vår lovely Lovisa, och vår POLARE. Min tvilling (notera Lindexglitterpolon på bilderna ovan ha ha!).

Om inte förr så ses vi om bara några veckor, för vi har (såklart) redan sett till att boka in en pizza night med alla glammisar i januari. We love you, och we know att det går both ways. TACK för ditt ljuvliga blogginlägg om din tid på Glam Mom. SÅ fint! Och SÅ MÅNGA roliga bilder – på dig, på mig, på Malin, på Picklan, på Niklas (!), på Iggy – på OSS helt enkelt, din familj!

Puss å kram å lycka till på nya jobbet (SÅ välförtjänt!), de har tur som får dig! Och vi SES SNART!

 1. Anonym skriver:

  Hej Vanja! Jag har en fråga som egentligen inte alls rör inlägget. Jag lyssnade på din och Josefins pod idag (älskar!!!) och hade egentligen hoppats på att få höra lite mer om hur du tyckt det vart att fira jul tidigare, alltså innan ni firade hela stora familjen tillsammans. Både jag och min sambo har skilda föräldrar. Mina har vart skilda i typ 12-13 år och i alla dessa år har jag tyckt att julen vart en jobbig högtid – just för att jag känt att jag velat göra alla till lags! Jag har känt dåligt samvete inför VARJE jul för att jag inte kan vara hos båda mina föräldrar samtidigt. Så vi har kört förmiddag hos den ena, och eftermiddag hos den andra. Vilket ju har funkat, även om jag helst skulle fira på ett och samma ställe men det är ju tyvärr något som man bara får finna sig i som skilsmässobarn.

  Förra året fick jag och min sambo en son som är strax över året nu. Och nu har jag börjat känna att jag helst av allt bara skulle vilja resa bort över jul. Jag vill aldrig, aldrig någonsin att han ska behöva känna att han ”måste” flänga runt på jul. Vi firar alltså jul i 4 dagar. Vi har försökt att få våra föräldrar att förstå, och ja, vissa förstår kanske bättre än andra. Helst av allt vill jag bara låsa in mig, min sambo och vår son hemma hos oss i jul så att vi kan ha det mysigt bara vi tre. Men då kommer det dåliga samvetet smygandes. Jag vet att jag borde strunta i det dåliga samvetet och att vi borde skapa våra egna traditioner. Vi har pratat om att bara bjuda in hela släkten till oss och fira allihop, men jag tror tyvärr att det skulle bli mer jobbigt än mysigt.

  Jättetacksam om du kan skriva lite om hur du har känt och vad tycker. Stor kram & god jul! <3

 2. Lovisa skriver:

  Men alltså, Vanja, och Glammisarna – SATAN va fint. Nu bölar jag en (kärleks)skvätt här ju!
  Detta år har varit så satans lärorikt och framförallt fyyyyyyyyllt av LOVE, att jag liksom får dåndimpen?!

  Ni är bäst och forever in my heart, love you lilla familjen <3 <3

 3. Åh vilken härlig och underbar person hon verkar vara. Tänk om fler va som henne då tror jag att allt hade varit snäppet bättre.

  God jul! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..