ANNONS

Mot nyaäventyr

/

lovisa hagängen
Idag var sista dagen som vår lovely Lovisa jobbade hos oss på Glam Mom. Efter ett ljuvligt år är det dags för henne att bege sig ut på nya äventyr, och i dag sa vi VI SES SNART (inget hejdå här inte) med blommor, fika, skratt, gråt och en väldigt stor skopa kärlek.

Denna mänska har förgyllt alla glammisars liv och arbetsliv sen den dag hennes personliga och fina CV landade i min mailkorg. Så fort jag läste det kände jag bara att ”HENNE SKA VI HAAAA!”, och så blev det. Och hon var ännu härligare live än vad jag hade hoppats.

Lovisa har en outtömlig energi som sprider värme, kärlek och glädje. Kombinera denna energi med en knivskarp kompetens och en vasshet som gör sig påmind inom (tror jag) olagligt många olika områden, så förstår ni att denna darling är en riktig rackarns PÄRLA. Som mänska, som resurs för vårt företag, som vän.

lovisa hagängen

lovisa hagängen
Lovisa – TACK för att vi har fått ha dig hos oss det gångna året. Även om du inte längre är en glammis på anställningspappret, så är du det alltid i våra hjärtan. Once a glammis, always a glammis. Du är forever and ever en del av glammisfamiljen, och vi kommer ju fortsätta ses MASSOR. För du är ju vår lovely Lovisa, och vår POLARE. Min tvilling (notera Lindexglitterpolon på bilderna ovan ha ha!).

Om inte förr så ses vi om bara några veckor, för vi har (såklart) redan sett till att boka in en pizza night med alla glammisar i januari. We love you, och we know att det går both ways. TACK för ditt ljuvliga blogginlägg om din tid på Glam Mom. SÅ fint! Och SÅ MÅNGA roliga bilder – på dig, på mig, på Malin, på Picklan, på Niklas (!), på Iggy – på OSS helt enkelt, din familj!

Puss å kram å lycka till på nya jobbet (SÅ välförtjänt!), de har tur som får dig! Och vi SES SNART!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00