Pizza night med glammisarna

g
Igår hade vi julavslutning med glammisarna. Vi bakade egen pizza, drack rödtjut (och rosa bubbel såklart) och pratade och fnissade och hade det LOVELY. Det var också en hejdå-fest för underbara, fantastiska och ÜBERHÄRLIGA glammis-Lovisa som nu kommer flyga vidare på nya spännande äventyr.

Men; once a member of the glammisfamilj – always a member of the glammisfamilj! Så vi å lovely Lovisa kommer ses en massa ändå, även om hon inte kommer finnas på glammisoffice varje dag numera.

 

g
Vi hade vår pizza night hemma i glammis-Malins nya lya, och den var SÅ FIN! Här kommer lite härliga bilder, ni ser ju att hon är (minst!) lika bra på att fluffa som yours truly…

 

g

g

g

g
En fullkomligt LJUVLIG terrass har hon också, den rackaren! Där tänker jag bjuda in mig själv på såväl grillning som rosémys i sommar. Yup.

 

g

g

vanja wikström

g
Badrummet är ett sånt där härligt badRUM – ni vet när det verkligen är ett RUM. Där det får plats MÖBLER! Alltså, SÅ lyxigt!

 

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

g

vanja wikström

vanja wikström

g

g
Att göra egna pizzor var SÅ kul! Bästa bästa bjudmiddagsgrejen ju! Enkelt, roligt, snabbt och billigt! Första men INTE sista gången jag gör egen pizza!

 

g
Vi hade också lite julklappsutdelning…

 

g
Malin och Lovisa fick glammis-Picklans UNDERBARA hemkokta kolor!

 

g
Och jag fick pepparkakor med MASSOR av glasyr och non stop som hon gjort med sin dotter, så sjukt gulligt! Just kombon pepparkaka/glasyr/nonstop är det godaste jag vet efter saltlakrits, och det vet Picklan – därför knåpade hon ihop detta till mig. Kakor bakade med en extra skopa kärlek, helt klart.

 

g

g

g
För att låna glammis-Lovisas favorituttryck: en riktigt rackarns DRÖMMIG kväll, med ett riktigt rackarns DRÖMMIGT gäng. I love you girls!

 

  1. […] träffas igen!). Vi ska baka vår egen pizza (tradition nu ju, ni minns väl vad mysigt vi hade det förra gången?) – och glammis-Picklan har tillåmed styrt upp EGEN pizzadeg som legat och göttat till sig […]

  2. ISA skriver:

    ok, bilden med dig och kniv – lite otäck! annars; gryyyymt ni verkar ha det ihop. Underbart 🙂

  3. Malin skriver:

    SÅ himla mysig kväll vi hade!!! Love you darlings <3 <3 <3

  4. We love you right back! <3 <3 <3

  5. Åh vad har du för kamera?? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..