ANNONS

Pizza night med glammisarna

/

g
Igår hade vi julavslutning med glammisarna. Vi bakade egen pizza, drack rödtjut (och rosa bubbel såklart) och pratade och fnissade och hade det LOVELY. Det var också en hejdå-fest för underbara, fantastiska och ÜBERHÄRLIGA glammis-Lovisa som nu kommer flyga vidare på nya spännande äventyr.

Men; once a member of the glammisfamilj – always a member of the glammisfamilj! Så vi å lovely Lovisa kommer ses en massa ändå, även om hon inte kommer finnas på glammisoffice varje dag numera.

g
Vi hade vår pizza night hemma i glammis-Malins nya lya, och den var SÅ FIN! Här kommer lite härliga bilder, ni ser ju att hon är (minst!) lika bra på att fluffa som yours truly…

g

g

g

g
En fullkomligt LJUVLIG terrass har hon också, den rackaren! Där tänker jag bjuda in mig själv på såväl grillning som rosémys i sommar. Yup.

g

g

vanja wikström

g
Badrummet är ett sånt där härligt badRUM – ni vet när det verkligen är ett RUM. Där det får plats MÖBLER! Alltså, SÅ lyxigt!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

g

vanja wikström

vanja wikström

g

g
Att göra egna pizzor var SÅ kul! Bästa bästa bjudmiddagsgrejen ju! Enkelt, roligt, snabbt och billigt! Första men INTE sista gången jag gör egen pizza!

g
Vi hade också lite julklappsutdelning…

g
Malin och Lovisa fick glammis-Picklans UNDERBARA hemkokta kolor!

g
Och jag fick pepparkakor med MASSOR av glasyr och non stop som hon gjort med sin dotter, så sjukt gulligt! Just kombon pepparkaka/glasyr/nonstop är det godaste jag vet efter saltlakrits, och det vet Picklan – därför knåpade hon ihop detta till mig. Kakor bakade med en extra skopa kärlek, helt klart.

g

g

g
För att låna glammis-Lovisas favorituttryck: en riktigt rackarns DRÖMMIG kväll, med ett riktigt rackarns DRÖMMIGT gäng. I love you girls!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00