ANNONS

Bästa concealern

/

bästa concealern

bästa concealern
Nu ska ni få ännu ett av mina All Time Fave-tips på sminkfronten, nämligen den absolut bästa concealern jag någonsin testat – och då har jag testat måååånga! Tyvärr tycker jag nästan alltid att concealers lovar runt men håller tunt – för en sömnundernärd småbarnsmama så krävs det att en concealer verkligen….concealar, om ni fattar vad jag menar. Den måste DÖLJA DE MÖRKBLÅ RACKARNS RINGARNA! Och det gör denna fantastiska produkt – Secret Concealer från Oriflame. I LOVE IT!

bästa concealern
Den har ett stift som jag tycker är optimalt format för att komma åt där jag är som mörkast – vid ögonvrån in mot näsan. Där är jag blåsvart, tills dess att denna raring fått work its magic. Stiftet är precis lagom stort/litet för att verkligen komma åt.

Konsistensen är också perfekt – inte för fuktig (hatar concealers som aldrig torkar) men inte för torr (de får ju inte smula och kaka sig). Täckgraden är 10 av 10, vilket jag ÄLSKAR. Vill man ha en mer transparent look är det ju bara att dutta omkring lite med fingrarna efter att man lagt stiftet, eller (som jag gör) greja runt lite med en sminkborste. Jag har nyansen som heter Light, den funkar superbra för mig.

bästa concealern
Upptäckte denna braiga produkt i våras, och har använt den slaviskt varje dag sen dess. En riktigt grym basprodukt som flyttat in i min sminkväska för gott. Dryg är den också (har nog fortfarande hälften kvar av mitt stift) – och kan dessutom köpas för ett vettigt pris; 175 pix! Concealern hittas HÄR!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00