Blast from the past

vanja wikström
Jag och grodan befinner oss hos min mamma i Hova för tillfället. SÅ mysigt! Vi kom i lördags och stannar så länge vi känner för det, ingen hembiljett är bokad. Hittade lite golden oldie-pics här hemma som ni kanske tycker är skojiga att få se?

Mamma har inrett en garderob till minikontor, och på insidan av garderobsdörren har hon tejpat upp en massa roliga bilder. Ovan bjuder jag på en liten rackarns Vanja, cirka fyra (?) bast! Till vänster hittar ni min goda lillebror. Någon som ser nån likhet med Iggy?

 

vanja wikström
Här är en något äldre version av yours truly. Tror jag är omkring 7-8. Skulle ni se att det var jag om jag inte berättade det?

 

vanja wikström musik
Söta mamsen har även satt upp ett gammalt tidningsurklipp. Måste varit någonstans runt 2006 tror jag. Minns att jag älskade det där halsbandet som jag fyndat på loppis.

 

DSC05809
På tal om söta mamsen – här är hon! I ett annat tidningsurklipp. Med sin man Pär.

 

DSC05811
Avslutar med den här toksköna 70-talsbilden på mamsen (till höger). Tror hon var på väg till Marocko. Fina fina mamsen.

 1. Ida skriver:

  Men vad söt du var?! Och det har ju inte direkt blivit värre med åren 😉
  1000 pussar och kramar till dig, bästa Vanja! <3 <3 <3 <3 <3 <3

 2. Emma skriver:

  Han har nog fått dina ögon åtminstone 🙂
  Tubelin.blogg.podd lyssnare. You go girl!

 3. Hade du inte sagt att det var din mamma skulle man kunna tro att det var du! Hoppas du och Iggy har det mysigt där, glädjen syns i Iggys ögon iaf när jag kollar på snapchat vilket är ju bra! Ha det bäst och ta hand om er! Kram

 4. Åh alltid lika roligt med gamla bilder 🙂 Och jag kan inget annat än art hålla med om att Iggy är väldigt lik din lillebror i den åldern 🙂

 5. Bewi skriver:

  Sicken liten snärta! Lika fräsig då som nu 🙂

  Har även ett litet önskemål för bloggen. Jag saknar en gilla/hjärta knapp! Ibland läser jag ett inlägg jag tycker e toppen men kanske inte hunner kommentera eller så har jag inget att säga men vill ändå visa min uppskattning. Då tänker jag mig att en gilla/hjärta knapp kan va en smidig lösning att kunna trycka på för att lixom visa att vi diggar dig och dina inlägg. Som en liten extra kärlekspepp tänker jag mig 😀

  Hur som, god fortsättning på det nya året!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..