ANNONS

Blast from the past

/

vanja wikström
Jag och grodan befinner oss hos min mamma i Hova för tillfället. SÅ mysigt! Vi kom i lördags och stannar så länge vi känner för det, ingen hembiljett är bokad. Hittade lite golden oldie-pics här hemma som ni kanske tycker är skojiga att få se?

Mamma har inrett en garderob till minikontor, och på insidan av garderobsdörren har hon tejpat upp en massa roliga bilder. Ovan bjuder jag på en liten rackarns Vanja, cirka fyra (?) bast! Till vänster hittar ni min goda lillebror. Någon som ser nån likhet med Iggy?

vanja wikström
Här är en något äldre version av yours truly. Tror jag är omkring 7-8. Skulle ni se att det var jag om jag inte berättade det?

vanja wikström musik
Söta mamsen har även satt upp ett gammalt tidningsurklipp. Måste varit någonstans runt 2006 tror jag. Minns att jag älskade det där halsbandet som jag fyndat på loppis.

DSC05809
På tal om söta mamsen – här är hon! I ett annat tidningsurklipp. Med sin man Pär.

DSC05811
Avslutar med den här toksköna 70-talsbilden på mamsen (till höger). Tror hon var på väg till Marocko. Fina fina mamsen.

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00