ANNONS

Bästa ansiktsoljan!

/

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Varje vinter blir min hy torr som fnöske, och  jag brukar därför använda en olja för att boosta fukten. Och efter att ha testat några olika varianter har jag nu hittat min absoluta favorit – en helt FANTASTISK ansiktsolja! Eller – ett oljeserum, för att vara exakt. Nämligen Herbal Oil Serum från svenska ekologiska hudvårdsmärket Di Tchon! Det är en helt underbar produkt, och även mitt Veckans Tips i poddisen!

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Alla ingredienser är 100% naturliga och ekologiska. Inga kemikalier – inget skräp helt enkelt. Och detta oljeserum är LJUVLIGT! Jag tar ett par droppar varje kväll och masserar in i huden innan jag lägger på nattkrämen. Man kan också blanda i några droppar i sin dag/nattkräm om man vill.

Det går in i huden snabbt, ger maaaaassa fukt och doftar MAGISKT! Jag köpte först en liten testflaska (kostade 75 pix) för att prova serumet, men är nu helt hooked och har därför klickat hem den stora flaskan. Huden känns spänstigare och friskare, och framförallt känns det att huden får mycket mera fukt. Ansiktet känns inte ”stramt” och torrt längre, om ni förstår vad jag menar?

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Ni som är peppade – klicka hem en testflaska vettja! Eller passa på att ta storflaskan – just nu får man 20% rabatt på den nämligen, om man anger koden DITCHON20 i kassan. Himla fiffigt. Oljeserumet hittas här!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00