Krispigt vitt

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vanja wikström

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Igår gav vi oss ut på en liten utflykt här i mammas trakter – vi hälsade på hos en fårgård och fick spendera en eftermiddag med en rackarns massa lamm, varav två stycken som bara var tre dygn gamla (GULLDÖDEN). Mer om det snart. Men! Vägen dit var bländande vacker, så kunde inte låta bli att stanna och knäppa några bilder.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Det var femton minusgrader (!) och så där gnistrande, glittrande vackert som det liksom bara blir när det är rackarns jäkla kallt. Hittade det här oerhört vackra huset, vars Jordgubbscafé jag definitivt vill besöka i sommar!

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Trasiga jeans var väl kanske inte den allra bästa minus femton-outfitten, men jag hade i alla fall bra pjucks. Äntligen fick jag dra på mig mina vinterstövlar som jag reafyndade förra året!

SÅ vackert, SÅ kallt och SÅ fin utflykt! Mer om tredagarslammen inom kort, gör er redo för gulldöden!

 

 1. Sandra skriver:

  Så härligt ni verkar ha det! Om ni är hos din mamma på sommaren vill jag varmt rekommendera Karlsborg som jag för tillfället bor i. Superfint året runt men extra glittrande på sommaren såklart!

 2. Maria skriver:

  Rackarns snygga pjucks! Vart har du hittat dem?

 3. ISA skriver:

  Näääe, åh vad charmigt det är med mindre städer (orter?). Får lite värmlands-längtan! <3

 4. Hej Vanja(och Niklas och Iggy)!
  Ville bara kommentera att jag är så jäkla förtjust i ALLT er familj gör. Jag hittade hit första gången när du var i (typ) vecka 25 i ”Gravid vecka för vecka” och jag var fast redan då. För det första var det så otroligt skönt att veta att det faktiskt går att få ett planerat kejsarsnitt då jag vet att det inte bara är jag som legat sömnlös över hur man inte vågar skaffa barn för den där j*vla förlossningen. Sedan var och är det så mysigt att se en person med ett sånt otroligt driv och som verkligen verkar genuint äkta, som vågar misslyckas men som ändå kommer upp igen och det är något jag verkligen beundrar dig för!
  Det jag ville komma med denna kommentar var egentligen bara att verkligen visa min uppskattning för allt jobb jag vet att du(ni) lägger ner på både blogg, bilder, youtubekanelen, podden osv osv. Och jo förresten, hur många tips ger du mig egentligen?!(!!!!) Tikeipudret och ByTerrypudret är verkligen det bästa av det bästa, TACK!

  p.s. längtar otroligt mycket efter en sminkvideo 😉

  Massvis med kramar, Rebecka

 5. Sofie skriver:

  Hej! Tvättar du ditt hår bara var 14 dag ? hur kan det hålla sig så fräsch? 😀 mitt hår bli olja om jag inte tvättar varje dag. har du vant håret så?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..