ANNONS

Krispigt vitt

/

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vanja wikström

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Igår gav vi oss ut på en liten utflykt här i mammas trakter – vi hälsade på hos en fårgård och fick spendera en eftermiddag med en rackarns massa lamm, varav två stycken som bara var tre dygn gamla (GULLDÖDEN). Mer om det snart. Men! Vägen dit var bländande vacker, så kunde inte låta bli att stanna och knäppa några bilder.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Det var femton minusgrader (!) och så där gnistrande, glittrande vackert som det liksom bara blir när det är rackarns jäkla kallt. Hittade det här oerhört vackra huset, vars Jordgubbscafé jag definitivt vill besöka i sommar!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Trasiga jeans var väl kanske inte den allra bästa minus femton-outfitten, men jag hade i alla fall bra pjucks. Äntligen fick jag dra på mig mina vinterstövlar som jag reafyndade förra året!

SÅ vackert, SÅ kallt och SÅ fin utflykt! Mer om tredagarslammen inom kort, gör er redo för gulldöden!

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00