ANNONS

Mera golden oldies

/

vanja wikström
Nåt jag sysselsätter mig med här hemma hos mamsen är att gå igenom gamla fotoalbum. SÅ kul! Hittade dessa golden oldies på mig och min lillebror, med varierande humör ha ha… Letar ju som vanligt desperat efter likhetstecken mellan mig och min lilla unge (sorry om jag tjatar om detta men man BLIR SÅN när ALLA konstant säger att Iggy är ”en kopiiiia av sin pappa”), och tycker att jag ser lite Iggy i bilden uppe till vänster. Hurra!

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Även om det är skoj att se gamla kort på sig själv, så är det nästan ännu roligare att se golden oldies på sina päron. Här är min mamma, 15 bast. Bredvid henne min fina mormor. Lustigt att tänka, att på den här bilden var mormor bara några år äldre än vad jag är nu. Livet alltså.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Några år senare, mamsen 18 år. Så himla härlig bild tycker jag!

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Och kolla här då! Min pappa! Spexandes, som alltid.

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Men den här är nog roligast av alla… En riktig badass-bild på mamsen (i rödvitrandig tröja). HUR underbar?

För er som är sugna på att spana in fler golden oldie-pics rekommenderar jag att ni slinker in i den här kategorin på el bloggo!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00