ANNONS

Världens bästa PIC

/

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet
De här STÖRT snygga blomstren stod på mitt skrivbord när jag kom till glammisoffice förra veckan. HUR vackra är inte de här gröna kvistarna? MAGISKA! Känner att jag alltid borde ha en sån här bukett precis just här…

Varför stod dessa fräsiga blommor på mitt skrivbord då? Jo…

Processed with VSCOcam with hb1 preset
…jag har ju nämligen VÄRLDENS bästa PIC (Partner In Crime) i glammis-Malin! Vi har lovat varandra att vi ska FIRA MER under 2016 – fira att vi får in många ordrar, att vi får snälla och glada kundmail, att vi gör vårt kontor ännu härligare – ja, fira både stort och smått helt enkelt. Det får man inte glömma bort.

I början när vi precis startat Glam Mom hade vi en orderdans. Så fort det plingade till i mailkorgen att en order kommit in, så gjorde vi den ha ha… Nu är det lite för många ordrar (härligt nog!) för att vi ska kunna dansa varje gång det slinker in en beställning, men då kan man fira på andra sätt för att uppmärksamma att vi faktiskt gör nåt bra.

Men Malin är så fin förstår ni, hon vill fira även när det händer andra roliga sker – som att jag å Jossan knäckt en halv miljon lyssningar på poddisen. HUR sött?! Finaste finaste Malin alltså, hade aldrig kunnat drömma om en bättre partner! Vi kompletterar varandra så himla bra, och jag är SÅ GLAD att jag får driva företag ihop med dig!

vanja wikström lägenhet
Blir så glad varje gång jag ser detta vackra!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00