Världens bästa PIC

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet
De här STÖRT snygga blomstren stod på mitt skrivbord när jag kom till glammisoffice förra veckan. HUR vackra är inte de här gröna kvistarna? MAGISKA! Känner att jag alltid borde ha en sån här bukett precis just här…

Varför stod dessa fräsiga blommor på mitt skrivbord då? Jo…

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset
…jag har ju nämligen VÄRLDENS bästa PIC (Partner In Crime) i glammis-Malin! Vi har lovat varandra att vi ska FIRA MER under 2016 – fira att vi får in många ordrar, att vi får snälla och glada kundmail, att vi gör vårt kontor ännu härligare – ja, fira både stort och smått helt enkelt. Det får man inte glömma bort.

I början när vi precis startat Glam Mom hade vi en orderdans. Så fort det plingade till i mailkorgen att en order kommit in, så gjorde vi den ha ha… Nu är det lite för många ordrar (härligt nog!) för att vi ska kunna dansa varje gång det slinker in en beställning, men då kan man fira på andra sätt för att uppmärksamma att vi faktiskt gör nåt bra.

Men Malin är så fin förstår ni, hon vill fira även när det händer andra roliga sker – som att jag å Jossan knäckt en halv miljon lyssningar på poddisen. HUR sött?! Finaste finaste Malin alltså, hade aldrig kunnat drömma om en bättre partner! Vi kompletterar varandra så himla bra, och jag är SÅ GLAD att jag får driva företag ihop med dig!

 

vanja wikström lägenhet
Blir så glad varje gång jag ser detta vackra!

 1. Linnea skriver:

  Hej Vanja ! Undrar om du skulle vilja göra ett ingående inlägg om hur du kom på att starta glam mom till hur du gick till väga ekonomiskt marknadsföring osv.
  Älskar din blogg, och får inte nog av er familj!!!!

 2. Malin skriver:

  Men gulle dig! Nu klubbar vi igenom att mer firning står på schemat hela 2016!!!
  Puss bäst PIC

 3. Tilda skriver:

  Tänkte bara säga att jag tycker din och Jossefins podd är väldigt bra och tycker det var väldigt bra att du tog upp den filmen som du tog upp i senaste podden! En sak som verkligen skulle vara bra om fler visste om!
  Tack för en bra podd att lyssna på! Kram

 4. ISA skriver:

  NAW! sån kollega skulle man ha, blombud gör en glad alla dar i veckan 😀 Och grattis såklart. Snart en miljon tror jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..