ANNONS

#TBT / Nakenpreggo

/

vanja wikström
Tänkte att det kunde vara kul att köra #TBT-inlägg på torsdagar, en anledning att gräva lite i arkiven och hitta nåt skojigt att bjussa på! Och i dag….BJUSSAR jag, som ni ser. Oj vad jag bjussar! Varning för nakenpreggo!

När jag och Niklas gick igenom vår massiva tavelsamling hittade jag nämligen den här rackaren. Ni som följde Gravid Vecka För Vecka kanske minns när jag, Dessie och Agnes skulle plåtas näck för att föreviga våra preggomagar? Klistrar in de två avsnitten längst ner i inlägget för er som är nyfikna.

Det var en sjukt kul upplevelse, vi blev fräsigt sminkade och det var en rätt makaber känsla att sitta spritt språngande näck framför inte bara en fotograf – utan dessutom ett helt kamerateam. #IngenBlygViolTydligen

Hursomhelst så hade jag med mig en tokfin kimono som jag hade tänkt att bära, men eftersom Dessie hade issues med att vara nakenfis, så blev det som så att hon fick låna den av mig och ha den på sina bilder – och jag fick vara utan. Båda kunde inte ha den, för då skulle bilderna bli för lika. Inga problem alls tyckte jag då, även om jag i dag MYCKET hellre skulle haft fina bilder på mig själv i den där kimonon än spritt språngande. För den bild som tv-teamet valde att printa ut, rama in och skicka hem till mig tycker jag verkligen, verkligen inte om.

vanja wikström

vanja wikström
Den får vara plastövertäckt, för det jag inte gillar med bilden är uttrycket i mitt ansikte. Det är liksom…porrigt, typ. Extremt ohärligt, och inte ALLS det som i alla fall jag var ute efter. Händerna på tuttarna tycker jag inte heller är så rackarns peachy, känns mer Slitz anno 1992 än en modern preggoplåtning. Men men, så blir det när man liksom inte är in charge själv, utan i händerna på ett team som såklart ville styra upp en plåtning som framförallt skulle vara tv-mässig. Resultatet betydde nog inte lika mycket.

Men jag ska inte böla, det var en utomjordisk intressant och rolig upplevelse att få göra såväl plåtning som tv-program, och definitivt nåt att ha på bucket listen liksom. Blir jag preggo någon mer gång i livet kanske jag testar att föreviga magen minus kläder en gång till – men då på mitt sätt.

Men oavsett så är ju den här bilden sjukt rolig att ha, vi kommer garva gott åt den när vi e panchisar, jag å Niklas. Eller redan nu ha ha… Världens bästa practical joke kanske skulle vara att ge den till typ Niklas mamma i julklapp! Vad tror ni om det? Det kanske vi ska göra, och filma reaktionen… #EPIC

Den får dock bo i källaren tills dess.

[youtube id=”EyFDrf4ZUoE”]

[youtube id=”8AKQax0RK3c”]
I ovan två klipp kan ni se hur och när bilden blev till!

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00