Perfekta nagellacksnyanserna

essie 379 in the lobby 356 coat couture

essie 379 in the lobby
Att ha nagellack är veeeeerkligen vardagsglädje för mig och ett enkelt sätt att se lite genomtänkt ut (ni vet sånt där som gör ”kläder” till en ”outfit”…). Bär ALLTID nagellack, och skulle känna mig lika naken och exposed utan det, som Maria Montazami känner sig utan sitt ljusa läppsift. I love nagellack helt enkelt.

Eftersom jag älskar att pynta naglarna äger jag löjligt många färger, men tänkte visa er två av mina absoluta favvisar för tillfället. Båda kommer från Essie, det lila heter In The Lobby (nr 379) och det gråa heter Coat Couture (nr 356). Det lila är liksom den där PERFEKTA nyansen när man är sugen på mörka naglar. Har haft det varje dag i snart en månad tror jag.

Det gråa är lika perfekt det, fast när man är sugen på nåt ljusare som ändå känns coolt, om ni förstår vad jag menar? Dessutom är det matt. Jupp – det blir alltså helt matt på nageln. Så rackarns fräsigt tycker jag.

 

 

essie 379 in the lobby 356 coat couture
Här har ni en close up! Ja men ni ser ju – SÅ fina nyanser! #VärnaVardagsglädjen

Hitta mer av mina All Time Faves på sminkfronten här!

  1. Maria skriver:

    Älskar att du och Josefins senaste inlägg handlar om nagellack, haha. Så snygga färger!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..