Shoppa min fina blus!

smiley vintage

smiley vintage
Det här blusen från Smiley Vintage brukade vara en av mina absoluta favoriter. Men – som ni poddislyssnare vet så är ju jag inne på det här med att rensa livet och rensa garderoben, och eftersom jag inte använt den på över ett halvår (bra tumregel) så ryker den nu.

Så om det är någon av er som blir peppade (kanske är det just DIN nya succéblus?) så har jag lagt upp den på Tradera. Det är två dygn kvar på annonsen och just nu ligger högsta budet på 60 pix. Det kommer komma upp fler plagg inom kort på Tradera (jag tipsar såklart i bloggen) men för er som är sugna på ovan rara våriga blus, så hittar ni den annonsen här!

  1. Amanda skriver:

    Men åh, vilken ljuvlig sak! Snart kommer ju garderoben vara full av peppblusar om du ska hålla på och inspirera såhär Vanja 😀

  2. Louise skriver:

    Skönt o rensa lite. Har börjat lägga ut annonser på tradera. 🙂

  3. Åååh vad fin! budade loss lite 🙂 Å din nya succéblus alltså, HUR SNYGG? <3 Jag och lillasyrran sprang runt igår på Zara och letade febrilt… får nog bli ett klick hem 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..