ANNONS

Shoppa min fina blus!

/

smiley vintage

smiley vintage
Det här blusen från Smiley Vintage brukade vara en av mina absoluta favoriter. Men – som ni poddislyssnare vet så är ju jag inne på det här med att rensa livet och rensa garderoben, och eftersom jag inte använt den på över ett halvår (bra tumregel) så ryker den nu.

Så om det är någon av er som blir peppade (kanske är det just DIN nya succéblus?) så har jag lagt upp den på Tradera. Det är två dygn kvar på annonsen och just nu ligger högsta budet på 60 pix. Det kommer komma upp fler plagg inom kort på Tradera (jag tipsar såklart i bloggen) men för er som är sugna på ovan rara våriga blus, så hittar ni den annonsen här!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00