ANNONS

Shoppa mina&Jossans plagg!

/

I samarbete med Tradera

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Som de flesta av er vet är jag ju väldigt inne på att rensa livet just nu – och i det ingår att vårstäda och rensa i garderoben! Förra veckan kunde man ju hitta en av mina tidigare succéblusar på Tradera, och nu har jag lagt upp ett gäng annonser till. Den här gången är det lite andra gamla favoriter som ryker; skor från Acne och Whyred och plagg från Twist & Tango och Jofama by Kenza. Och mer kommer!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Och hörrni – just nu bjussar Tradera på 50% rabatt på upp till 10 annonser (alltså halva priset mot vad det kostar i vanliga fall, wiiii!), så varför inte passa på att vårstäda lite ni också, och putta upp ett gäng gamla favvisar på Tradera ni med? Bra för miljön, trevligt för plånkan att göra stålars av det som annars bara ligger och tar plats i garderoben – och ett härligt sätt att se till att ens tidigare kläd-darlings hittar nya hem.

[youtube id=”kdis19o_4_A”]
Jag å Jossan spelade även in en liten film för Tradera där vi tipsar om sånt man bör tänka på när man lägger upp en annons. Bilderna är ju det som gör att du säljer plagget, så därför är det viktigt att lägga ner lite extra tid på att se till att de känns inspirerande. Spana in klippet vettja! (Och grattis Frida som vann budgivningen på blusen i klippet – hoppas det blir DIN nya succéblus!)

Sist men INTE minst: ni måste ju slinka in på min och Jossans Traderashop såklart! Där har vi samlat alla våra annonser, och det finns SÅ mycket fint! Alla plaggen ovan hittas där, plus ett gäng till. Det mesta har dessutom bara 1 kr som utropspris, så det finns stora chanser till att göra fynd. Vår Traderashop hittar ni HÄR!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00