ANNONS

Bloppis / Shoppa min garderob

/

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Jag å Jossan kör ju bloppis på Tradera just nu, så jag tänkte länka till några gamla favoriter som får lämna min garderob, så att ni som e pepp får möjlighet att lägga bud på dem. Så kul att min gamla succéblus till exempel hamnade hos en blogolin! Vore ju SÅ skoj om några av de här plaggen också gjorde det tycker jag. Keep it in the family, liksom.

Dessa Acne-godingar i strl 38 kan man till exempel just nu klicka hem (allt har utgångspris 1 spänn!). De hittas HÄR!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Det här är min gamla favoritkofta! Perfekt när man vill ha en lite längre myskofta som ändå känns lite dressad. Materialet är en ullblandning, så varm och gossig är den också. Strl S. Hittas HÄR!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
vanja wikström
Den här bruna skinnjackan i strl 34 är också en gammal favvo. Precis samma modell som jag har på mig på ovan bild (fast den är svart – jag tyckte så mycket om jackan att jag köpte den i två färger…). Den hittas HÄR (är i skrivande stund uppe i ynka 212 pix!).

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
De här UNDERBARA glitterpjucksen från Whyred har jag också ÄLSKAT. Har lite svårt att släppa ifrån mig de här faktiskt, men känner att eftersom jag inte använt dem på länge är det dags att låta dem vandra vidare. Supersnygga och supersköna! Och glittret är subtilt, men värnar verkligen vardagsglädjen. Strl 38 och hittas HÄR!

Alla auktionerna avslutas på tisdag. Happy shopping!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00