ANNONS

Deli di Luca

/

vanja wikström deli di luca

deli di luca

deli di luca

deli di luca
Ni som följer mig på snappis vet ju att jag längtat längtat och lääääängtat efter att Deli di Luca ska öppna! Det är ett ställe jag går förbi varje dag, och i flera månaders tid har fönstren varit täckta med brunt papper, och skylten ”Öppnar snart” har varit uppklistrad på dörren. Men nu har det äntligen hänt – Deli di Luca har slagit upp portarna och jäklar i min lilla låda vad det LEVERERAR!

deli di luca
Anledningen till att jag varit så peppad på att det ska öppna är att det ligger ett stenkast från vårt hem, och jag går förbi det varje dag på väg till glammisoffice. Och att få en ny favorit här i hoodsen att äta frulle/lurre/middag/ta en cappo på är ju inte fy skam.

Och jag blev så innerligt GLAD när de äntligen avtäckte föntsren och man kunde spana in – för HUR RACKARNS SNYGGT är inte detta ställe?! ÄLSKAR inredningen!

deli di luca

deli di luca

deli di luca

deli di luca
Blev också så glatt överraskad över deras koncept. För på Deli di Luca kan man äta alla måltider (frukost, lunch och middag) men också bara ta en kaffe – eller ett glas bubbel och lite chark! ÄLSKAR såna ställen där man kan göra ALLT. Tycker mixen blir så himla trevlig då, på såväl folk som stämning.

Och lyssna här då – en gång i veckan BJUSSAR de på ost och chark som tilltugg om man tar ett glas rött eller ett glas bubbel. LOVE IT! För förutom att agera restaurang, vinbar och café har de också en härlig ost- och charkdisk där man kan köpa med sig massa gotte.

deli di luca

deli di luca
Det är Zeta-koncernen som står bakom satsningen (SÅ smart idé!), så givetvis kan man köpa en massa italienska delikatesser inne på Deli di Luca också.

deli di luca

deli di luca vanja wikström

deli di luca
Och inredningen… Alltså jag går AV så snyggt det är!

deli di luca

deli di luca

deli di luca

deli di luca

deli di luca
Toaletten är väl värd ett besök bara för att den är så snygg!

deli di luca

deli di luca vanja wikström
Helt klart en ny favorit, SÅ glad att detta ställe är min nya granne, wiiiii! Här kommer det drickas många cappos kan jag lova! Deli di Luca hittas i hörnet Folkungagatan/Renstiernas gata här på söder, komsi komsi!

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00