Värna vardagsglädjen del 1 / strumpor

Processed with VSCO with hb1 preset
Ni vet ju hur jag alltid tjatar om att värna vardagsglädjen. Men man kan aldrig tjata för mycket om det tycker jag, för vardagen är livet – och ju mer glädje man kan få in i sitt liv desto bättre! Tänkte därför ha som en liten miniserie här på el bloggo där jag delar med mig av några tips som funkar för mig när det kommer till att njuta lite extra.

Först ut är (kanske något otippat?) att ha härliga strumpor! Och det här funkar verkligen – man blir glad av att se dem i lådan, man blir glad av att trä dem på sina fossingar, och man blir glad av att se dem skymta fram mellan byxa och sko.

 

Processed with VSCO with hb1 preset
Min strumplåda såg fram tills alldeles nyligen väldans ledsen ut. I den låg håliga, urtvättade och felfärgade stackare. Efter att i flera veckors tid ha tagit upp en strumpa, tittat på den, valt bort den och sen LAGT TILLBAKA DEN (varför gör man så?!) för att välja en annan strumpa så tog jag tag i det hela och RENSADE.

Jag sparade de som kändes bra, gjorde mig av med resten och fyllde på med nya finingar som kändes ROLIGA att trä på foten. Kan tipsa om att såväl H&M som Monki har en massa fina strumpor för billig peng!

Nu finns det bara härliga strumpor kvar i lådan (som är större än den på bilden, men det blev inte lika snajdigt på kort liksom), och I LOVE IT!

 

Processed with VSCO with hb1 preset
Leopardstrumpisar i sneakers – HUR härligt?

 

socks and heels
Införskaffade även ett gäng glittrisar som jag tänker rocka i öppna pjucks när det blir lite varmare. Så – läs å lär! Rensa ut strumplådan bums. Och vill man inte lägga pengar på att köpa en massa nya strumpor så gör det underverk att bara rensa bort de som faktiskt inte används – de med hål i, som är för stora/för små osv. Eller är det bara jag som gör det där med att titta på en ”dålig” strumpa och sen lägga tillbaks den i lådan…?

  1. Lovisa skriver:

    Jag är en sån där tråkig människa som bara vill använda svarta kortstrumpor. På andra är det svinsnyggt med lite roligare strumpor men på mig tycker jag det passar bäst med bara svarta haha. Men att köpa ett nytt paket med svarta strumpor är vardagsglädje på hög nivå, och känslan att sätta på sig dom slår allt!! Lite skillnad mot att ha de gamla slitna haha. Ska bli kul att läsa lite fler vardagsglädje inlägg, piggar upp dagarna lite!

  2. Var tvungen idag och skriva ett inlägg då jag inspirerades utav detta och länka till ditt inlägg 🙂

  3. Karin skriver:

    De där strumporna känner jag igen.. Himla fräsiga tycker mina fötter också 😉
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..