ANNONS

Inredningsbloppis!

/

kelim matta inredningsinpo vanja wikström lägenhet

kelim matta
Som jag berättade i går så har vi äntligen fått ändan ur vagnen och bestämt oss för vilka saker som får stanna kvar här i lyan, och vilka som får hitta nya hem att flytta in i. Därför ligger ett gäng av våra inredningsgrejer nu uppe på Tradera. Både kelimmattan och mässingslampan med fyra armar och marmorfot på bilden ovan får flytta ut.

Kelimmattan är det med sorg i hjärtat som jag släpper ifrån mig. ÄLSKAR den innerligt, men känner att den helt enkelt inte funkar hemma hos oss. Och att behålla den för att den eventuellt skulle kunna passa i en framtida lya känns inte rätt. Nej, ibland är det helt enkelt dags för att Kill Your Darlings.

kelim matta
Den här Kelimmattan hade vi ett tag i grodans rum, men inte heller den får stanna. Vi köpte på oss en rackarns massa mattor precis när vi hade flyttat in eftersom en butik i närheten hade utförsäljning. Men tyvärr är det ju svårt att köpa mattor innan man vet vad man ska ha för möbler i rummen. Så nu får vi göra om och göra rätt.

inspiration barnrum

barnrum

barnrum
Den här byrån är toksnygg tycker jag, men vi köpte två stycken och behöver bara en. Så den andra gör vi oss av med. Vi har den som klädbyrå i Iggys rum, men den funkar ju till tusen andra ändamål också.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Det här fantastiska folkabuss-sätet köpte jag och Niklas på en av våra absoluta favoritloppisar (loppisladan i Qvartinge) för 8 år sen. Vi hade den som soffa i hallen i vår gamla lya, men i den här lägenheten har vi inte hittat en bra plats för den. Så nu är det dags att säga hejdå även till denna gamla goding. Soffan har helt klart sina skavanker. Bäst vore nog om man klädde om den helt, för själva ramen är SÅ fin!

vanja wikström hall 2
Såhär såg den ut i hallen i vår gamla lya. Perfekt att sitta på när man tog på sig skorna.

vanja wikström hall
Sist ut på försäljningslistan är den här spegeln med ram av återvunnet trä. Superduperfin tycker jag, men den hittar inte hem hos oss. Går att hänga både vågrätt och vertikalt.

Alla grejer har ett utropspris på 100 pix, slink gärna in och buda om ni blir sugna på nåt. HUR kul vore det om några av dessa grejer hamnade hemma hos er?

Här hittas alla annonserna!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00