Tävling / Vinn min skötväska!

vanja wikström glammom skötväska 4
Okej! Vet ni vad? Eftersom det är SÅ många av er mamas (och papas!) som kärat ner er lika mycket som jag i den APsnygga skötväskan från Bagasi som säljs exklusivt på GlamMom.se, så har vi bestämt att vi ska belöna er väskfans med flera tävlingar. Så att ni som inte har klickat hem denna darling än ändå har en chans att lägga vantarna på den. Så nu KÖÖÖÖR VI igen!

 

vanja-wikström-barnvagn-glammom-skötväska-2

vanja-wikström-barnvagn-glammom-skötväska

vanja-wikström-vagn-barnvagn-glammom-skötväska
Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att skriva en kommentar under det här blogginlägget, så drar jag en vinnare på måfå nu på fredag! Som ni redan vet så ÄLSKAR jag min väska. Den blir bara snyggare ju mer den slits, och innehåller allt man behöver – många fack, plats för flaskor å nappar å blöjor och har en medföljande skötbädd. Givetvis passar den alla vagnar. SÅ smart och SÅ snygg!

 

glammom skötväska
Väskan finns även i svart (bild snodd från Madeleine Ilmrud), spana in både den svarta och den cognacsfärgade väskan lite närmre här! Kommentera nu för glatta livet vettja, tänk vilken perfekt helgpepp att lägga vantarna på en sån här raring! Lycka till finisar!

 1. Åååå hade vart så underbart att vinna denna

 2. Den här drömväskan skulle jag vilja unna min kära sambo att fräsa runt med på barnvagnen nu när han ska vara förädraledig. Han har berättat hur farsorna jämför barnprylar i lekparken så nu kan han få chansen att glänsa lite extra tycker jag.

 3. Elina skriver:

  Wiiieeiee!
  Måste jag använda väskan som skötväska?:) Haha! Min lilla 1,5 åring ska snart börja förskolan, antingen hänger den med dit eller snor jag den med mig till jobbet! Hoppas!!

 4. Emelie skriver:

  Snyggaste väskan, dessutom med bra utrymme och fack så man får plats med allt och saker och ting slipper trilla ur och tappas bort!

 5. Åh denna väska är såå underbar, hoppas hoppas jag lyckas bli the lucky winner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..