ANNONS

#TBT / Mars 2008

/

[youtube id=”wH63A0LeCfc”]
Det är torsdag, så let´s do another #TBT! Och nu jäklar ÅKER VI! Nu har jag grävt i gömmorna och hittat en extreeemt corny musikvideo som jag å skatten spelade in 2008 till min låt ”Song for N”.

Låten skrev jag nåt år tidigare, det var min alla hjärtans dag-present till Niklas. Och N:et i låten står givetvis för NNNNNNNiklas. Det här är demoversionen, ihopsnickrad i min futtiga hemmastudio som var en minihörna i min 19-kvadratmeterslya på Södermannagatan som jag bodde i då.

Vi ser så unga ut….hjälp! Niklas är långhårig som tusan – och jag med. Lekparken i klippet där vi löjlar runt brukar vi nu hänga i – med Iggy. The loop of life alltså.

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00