#TBT / Mars 2008

[youtube id=”wH63A0LeCfc”]
Det är torsdag, så let´s do another #TBT! Och nu jäklar ÅKER VI! Nu har jag grävt i gömmorna och hittat en extreeemt corny musikvideo som jag å skatten spelade in 2008 till min låt ”Song for N”.

Låten skrev jag nåt år tidigare, det var min alla hjärtans dag-present till Niklas. Och N:et i låten står givetvis för NNNNNNNiklas. Det här är demoversionen, ihopsnickrad i min futtiga hemmastudio som var en minihörna i min 19-kvadratmeterslya på Södermannagatan som jag bodde i då.

Vi ser så unga ut….hjälp! Niklas är långhårig som tusan – och jag med. Lekparken i klippet där vi löjlar runt brukar vi nu hänga i – med Iggy. The loop of life alltså.

  1. Sååååå söta! Skulle också gärna se Vanjafrissorna genom åren, älskar återblickar haha 😀

  2. Hej! Kan du inte göra en fotobomb på frisyrer du haft genom åren?! Den här i videon var ju minst sagt speciell, hihi, med det såg jättefint ut när du hade det till sidan i en tofs <3 Din page var också jättefin och den du hade i gvfv 🙂

  3. Malin skriver:

    men duuuuuu vilken bra låt ! 🙂 och du ser lika fantastisk ut då som nu. du och din kära snubbe har ju förövrigt äktenskapstycke ! 😉

  4. Vic skriver:

    Vilken vacker röst! Jag vill höra mer 🙂 Stor kram och tack för en inspirerande och mysig blogg 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..