Vinn en klocka från Daniel Wellington!

daniel wellington vanja wikström
Eftersom det är så RACKARNS många som deltar i el bloggos tävlingar, så antar jag att de är uppskattade. Därför kör vi en till!

 

vanja wikström daniel wellington
Den här gången står en valfri klocka från svenska märket Daniel Wellington på spel. Jag har en med urtavla i silver och svart krokoprintat läderarmband. Love it! Men det finns maaaaaassor av fler modeller, in här å kika om ni vill spana runt!

Som vanligt är att lämna en kommentar på det här inlägget det enda ni behöver göra för att vara med å tävla. En happyclappy vinnare dras på fredag, köööör nu vettja!

 1. Tova skriver:

  Åh jag är med vill verkligen ha en!❤️

 2. Ebba skriver:

  Jag är med!

 3. Ebba skriver:

  Jag skulle vilja skänka lite vardagsglädje till min underbart fina pojkvän genom att spontant ge honom en fin klocka. Ser framför mig hur den skulle pryda hans brunbrända arm på skolavslutningen i juni då vi går ut nian. Tillsammans har vi klarat oss igenom både sjuan, åttan och nian och är fortfarande lika förälskade❤

 4. Sofie skriver:

  Åh vad kul! Vill självklart vara med och tävla 🙂

 5. Ida W skriver:

  Men jaaaa, åh denna tävling är jag givetvis med i! Har suktat efter en sådan klocka i evigheternas evighet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..