ANNONS

Jag har styrt upp lila hår!

/

vanja wikström lila hår
Jag var ju hos frissan i går som ni vet, och eftersom jag får en faslig massa frågor om vem jag klipper mig hos tänkte jag att ni skulle få säga hej till henne. Hon heter Maggie, jobbar på Salong Moc på södermalm och är ett rasande gulligt och kompetent norskt yrväder. Hon har inte för vana att sitta i mitt knä, men vad gör man inte för el bloggo liksom.

Det var faktiskt Maggies idé att jag skulle bli lila, hon messade mig ett gäng inspirationsbilder för någon vecka sen och jag kände bara ”JAAAAA!”. Har trivts i den färg jag haft den senaste tiden, men känt mig så himla ”snäll”. Persikohår är tokfint, men det blir ju väldigt gulligt. Och jag har känt ett tag att det är dags för nåt punkigare, och då är lila perfekt.

Okej, ska vi ta en titt på hur det blev då?

vanja wikström lila hår
Först blekte Maggie mitt hår rätt rejält, annars skulle det lila inte synas. Efter blekningen såg jag ut såhär. SUPERFINT, tycker jag! Den lila färgen tvättas ur gradvis, så det är det här jag kommer gå tillbaks till när all färg är borta – och det känns ju toppen. Vi sparade rätt mycket av min utväxt dock, den känns härlig att ha kvar.

Okej, är ni redo? Nu kommer en efter-bild!

vanja wikström lila hår
Tadaa! HUR coolt? Älskar färgen! Precis rätt nyans för att håret ska kännas mer punkigt än pastellgulligt.

vanja wikström lila hår
Före och efter-bilder är ju alltid skojiga, så vi bjussar på en till!

vanja wikström lila hår

vanja wikström lila hår
Tycker det är superfint att utväxten är kvar, gör det liksom ännu punkigare. Och jag trivs SÅ bra! Har aldrig haft lila hår förut, så det här känns nytt, fräscht och o-gulligt. Blir så rackarns inspirerad, att få ”nytt” hår gör att jag tycker att allt i livet blir roligare!

vanja wikström lila hår

vanja wikström lila hår
Är så himla nöjd, TACK magiska Maggie! Vad tycker ni blogoliner – hiss eller diss på lila hår?

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00