ANNONS

#TBT / Vi kirrar lemonad

/

Processed with VSCO with hb1 preset
Nu kan ni det här va? Att torsdagar betyder #TBT-inlägg! Denna gång slinker vi endast tillbaks en dryg vecka i tiden. Till förra onsdagen. Jag och Jossan skulle på ett tidigt morgonmöte, och sågs utanför Åhléns City. Vi knatade bort till mötet, bara för att upptäcka att någon (*host host jag host host*) hade fått allt om bakfoten – mötet var nämligen onsdagen därpå!

När vi upptäckte det fanns det två val:

1) Bli sura över att vi jagats upp i ottan pga obefintligt möte, muttra lite och dra hem.

2) Ta tillfället i akt att käka en second breakfast och hänga lite – vi hade ju ändå avsatt tid för mötet.

Vad tror ni att vi gjorde?

c

josefin och vanja
GIVETVIS valde vi happy clappy alternativ 2 och gjorde det bästa av situationen! Vi gillar ju det där med rosa glasögon, göra lemonad av alla rackarns citroner osv. Så eftersom att vi hade en timma över huxflux slank vi till nyöppnade Haymarket by Scandic (ligger längst ner i PUB-huset på Hötorget) och NJÖT – snyggare ställe får man leta efter!

x
Eftersom detta var lite av ett impromptu-besök hade jag inte min kamera med mig, så ni får hålla till godo med några mobilbilder. Men OJOJOJ vad fint det var! En 20-talsdröm som man bara vill flytta rakt in i!

x

c
Den här ananaslampan – så sjukt fin! Älskar allt med det här stället – färgerna, formerna, känslan, maten – ni MÅSTE gå hit!

x

c
Dagens #TBT får alltså bli en liten påminnelse om den där lemonadklyschan – nej, morgonen blev inte som vi tänkt oss, men tack vare att vi gjorde det bästa av situationen så blev den till och med BÄTTRE än vad den hade blivit om allt gått enligt planerna.

LÄS MER:
En av de första gångerna jag å Jossan träffades
Se musikvideon från 2008 för låten jag skrivit till Niklas 

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00