ANNONS

Värna vardagsglädjen / Del 3

/

torkad hortensia
Vi fortsätter med min lilla ”Värna vardagsglädjen”-serie, och i dag fokuserar vi på blomster – fast torkade såna. Jag gillar ju när det inte behöver kosta skjortan att ha det fint hemma, och att dekorera med torkade blommor är både vackert och extremt kostnadseffektivt.

Alla blommor är inte fina när de är torkade, men hortensior brukar nästan alltid bli snygga. Vi har ett gäng här hemma. I vardagsrummet…

vanja wikström lägenhet
…i sovrummet…

vanja wikström lägenhet

Processed with VSCO with hb1 preset
…och i köket. SÅ fint!

Processed with VSCO with hb1 preset
En annan blomma som är precis lika vacker när den torkat är brudslöja. Den blir till och med ÄNNU finare då tycker jag. Älskar att stjälkarna blir blekt beigea. Så fint mot de krispigt vita blommorna.

Processed with VSCO with hb1 preset
Fint, eller hur? Och enkelt. Och billigt. Bra tips helt enkelt på hur man på ett lätt sätt kan värna vardagsglädjen. Extra bonus är såklart att man inte behöver mecka nånting alls med de här blommorna, wiii!

LÄS MER:
Värna Vardagsglädjen Del 1
Värna Vardagsglädjen Del 2

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00