ANNONS

Tisdagstipset / Psyket Podcast

/

vanja wikström keps
Mitt tisdagstips den här veckan är en podcast, nämligen fantastiska ”Psyket” som jag precis upptäckt. Det är en poddis om psykisk ohälsa, där Emmy Rasper (som själv har erfarenhet av att må dåligt) intervjuar människor om deras mående. YouTube-stjärnan Therese Lindgren berättar till exempel om sin panikångest och sin sociala fobi på ett sätt som gör att man verkligen KÄNNER och FÖRSTÅR.

Ett annat väldigt bra avsnitt är det med Amy Diamond. Fördomsfull som jag är så förvånade det mig att se henne namn bland de intervjuade, för tyvärr är det ju fortfarande så att bilden av ”de som mår dåligt” är extremt onyanserad. Och just precis därför är det så himla viktigt att lyssna på ”Psyket”; för att förstå att det här med att må piss inte på nåt sätt hänger ihop med yttre attribut som utseende och framgång.

Alla avsnitt av ”Psyket” hittas här (eller sök på ”Psyket” i din poddapp)!

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00