ANNONS

Värna Vardagsglädjen / Del 4

/

Processed with VSCO with hb1 preset
Nåt som gör mig sådär lite extra glad är att få ta på mig fina undisar. Nåt jag tyvärr helt missat att göra aaaaaaalldeles för länge nu. Så i helgen traskade jag ut och införskaffade lite nya krispiga finingar att ersätta mina gamla urtvättade tråkingar med.

HUR härlig var inte den här rackaren? Hittade den på H&M för en ynkepynkeslant. Sjukt skön är den också!

Processed with VSCO with hb1 preset
Den här raringen skrek mitt namn inne på Lindex, så den plockade jag också med mig.

Processed with VSCO with hb1 preset
Hann inte trampa runt i affärer så länge, så mer än såhär blev det inte. Men ändå – två nya finingar som har glatt mig varenda dag sen de följde med hem, inte dumt!

Ska ge mig ut på jakt efter fler snyggingbhar inom kort, har sett några söta saker på Monki som jag ska prova. Vill också byta ut HELA min trosarsenal. Jupp. Den är HEMSK. Jag som alltid bemödat mig om att ha fina trosor är nu innehavare av en sån där klassisk trave urtvättade sladdriga UNDERBYXOR (de är så fula att de inte ens förtjänar att kallas för trosor), inte härligt alls.

När jag gick igenom den häromdagen slog det mig att senaste gången jag uppdaterade min trosarsenal var när jag var i New York, då gick jag fullkomligt bananas på Victoria´s Secret. Det var snart fyra år sen. Skämmes! Nä, nu är det dags att byta ut alla fula UNDERBYXOR mot piffiga TROSOR.

Tycker dock att det är svårt att hitta bra trosor. Vill helst ha bomull, absolut inte string eller ”cheeky”. Nej, jag vill ha sköna, snygga trosor i hipstermodell. Någon som har nåt bra tips på var man kan hitta såna?

LÄS MER:
Värna Vardagsglädjen Del 1
Värna Vardagsglädjen Del 2
Värna Vardagsglädjen Del 3

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00