ANNONS

Vår nya glammis!

/

vanja wikström caroline eklöf
Jag nämnde ju tidigare att vi fått en ny glammis på kontoret, och här är hon – fantastiska Caroline! Vi fick först kontakt på en utförsäljning Glam Mom hade i höstas när hon var där med sin pinfärska bebis för att fynda amningsbhar, och har sen dess hållit kontakt via el bloggo och övriga sociala medier.

Och preciiiiis när Glammis-Picklan nyligen behövde gå ner i tid så slängde Caroline iväg ett mail med CV till mig. Kändes som ödet, rackarns drömlösning ju. Så sen en tid tillbaka jobbar hon hos och med oss, wiiii!

vanja wikström caroline eklöf
Nämnde ju att några av er kanske känner igen henne, för hon har ju faktiskt figurerat här i el bloggo några gånger tidigare. Det är nämligen hon som gjort de MAGISKT begåvade illustrationerna av yours truly som numera pryder mina väggar hemma. HUR fin är inte denna?

vanja wikström caroline eklöf
Och denna!

vanja wikström caroline eklöf
Hon har även gjort denna vansinnesfina illustration av Iggy som såklart har en hedersplats i hans rum. Förutom att vara löjligt begåvad är Caroline också sjukt härlig, som dessutom bloggar och poddar! Välkommen till glammisoffice bästaste du, SÅ härligt att ha dig i vårt lilla fina team!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00