ANNONS

Mammasövergoda groda

/

iggy
Jag berättade ju i går om vår fina start på veckan, och tisdagen inleddes med denna UNDERBARA frulle. Jag och min goda lilla unge satt på café och gick loss på frulle med bulle.

iggy
Och det här att jag nu faktiskt kan sitta och FIKA med min fina unge är ju bara FÖR rackarns mysigt! Han är som min minipartner in crime, min söta lilla kompis som jag kan snickesnacka med, känna lite ”vi mot världen” och UMGÅS med. Och det är så himla KUL!

iggy
Den här lilla mänskan alltså. Får alla mammakänsloklyschor att inträffa – i kubik. Älskar honom så vanvettigt mycket. Och vet ni vad? Den senaste veckan har han SOVIT HELA NATTEN! Vågar knappt skriva det, är rädd för att jinxa det liksom. Men sex dagar i sträck nu (!!!) har han inte vaknat en endaste gång på hela natten. För oss är det helt crazy bananas.

Återkommer med uppdatering, jag hoppas så innerligt att det håller i sig. Livet blir SÅ mycket lättare på alla plan när man fått sova relativt ostört i flera dagar i rad. Känns så sjukt lyxigt! Vi får se vad det här tar vägen, men håll tummarna för att detta är det nya!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00