Mammasövergoda groda

iggy
Jag berättade ju i går om vår fina start på veckan, och tisdagen inleddes med denna UNDERBARA frulle. Jag och min goda lilla unge satt på café och gick loss på frulle med bulle.

 

iggy
Och det här att jag nu faktiskt kan sitta och FIKA med min fina unge är ju bara FÖR rackarns mysigt! Han är som min minipartner in crime, min söta lilla kompis som jag kan snickesnacka med, känna lite ”vi mot världen” och UMGÅS med. Och det är så himla KUL!

 

iggy
Den här lilla mänskan alltså. Får alla mammakänsloklyschor att inträffa – i kubik. Älskar honom så vanvettigt mycket. Och vet ni vad? Den senaste veckan har han SOVIT HELA NATTEN! Vågar knappt skriva det, är rädd för att jinxa det liksom. Men sex dagar i sträck nu (!!!) har han inte vaknat en endaste gång på hela natten. För oss är det helt crazy bananas.

Återkommer med uppdatering, jag hoppas så innerligt att det håller i sig. Livet blir SÅ mycket lättare på alla plan när man fått sova relativt ostört i flera dagar i rad. Känns så sjukt lyxigt! Vi får se vad det här tar vägen, men håll tummarna för att detta är det nya!

 1. Roligt att höra (läsa) att er lillkillen börjat sova. Vi hade samma problem med vår lillkille, men några veckor efter att han fyllt 2år så bara plötsligt så började ha sova! Från att ha vaknat 5-10ggr en bra natt, dålig natt 10-20ggr ungefär… Så sov han ibland hela nätter, visst kan han fortfarande vakna någongång nån natt men ändå så enorm skillnad! Så otroligt skönt! Dock vill jag varna som jag även fick höra vid rådgivningen (så heter det i Finland-vet inte vad ni kallar det, dit man går för årskontroller o uppföljning av barnen) att då när barnet äntligen börjar sova och man tänker o tror att nu kommer jag ha såå mycket energi. Men nej det var då jag blev trött, som att kroppen då började slappna av o man faktiskt märkte hur trött man var o att man har mycket sömn att ta ikapp. (Sömnkontot på minus). Kan ju hända att det inte gäller dej, men IFALL det gäller dej så bli inte förvånad ifall du går o känner dej tröttar än vanligt. Hoppas att Iggy fortsätter sova hela nätter nu o att ni också får sova o vila ut er. ❤️ Tack för härlig blogg, podd o vlogg! ✨

 2. Han är ju bara FÖR söt och charmig den lille! Blir ju nästan sugen på att styra upp en egen liten minimänniska… 😉

 3. enna skriver:

  Vad kul att ni redan kan ta små fikor tillsammans. Han är så SÖT!!e

 4. Ida skriver:

  Men åh, vad härligt att han sovit hela nätter! Kan tänka mig att det underlättar en hel del, särskilt med tanke på er sömnsvårighetsproblematik (haha det där kändes som ett alldeles för långt icke-korrekt ord men du hajar). Håller en tumme (två betyder ju otur) att det håller i sig!
  Och HUR jäkla mysigt såg inte den där frukost-fikan ut? Åh! Hoppas du får en toppenfin och härlig dag!

 5. Småbarnshäng är det bästa av häng! Jag har svårt att greppa hur dessa minimänniskor med ett knappt utvecklat ordförråd kan uttrycka sig så klokt (!) om så mycket (!!!). Myspys på nivå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..