ANNONS

Bästa brun utan sol-krämen!

/

                                                                                                             I samarbete med ACO

aco brun utan sol self tanning lotion
Kommer ni ihåg när jag gjorde den där klädkampanjen i april som innebar att jag skulle dansa mitt i gatan i sommarklänningar? Det var ju sjuuuukt kul, men jag hade lite issues med att visa mina SKRÄCKVITA ben. Hade ju precis opererat knäet, så var dessutom bandagerad OCH svullen, så att vara skräckvit on top of allt kändes lite sisådär faktiskt.

Men. Då hittade jag ovan brun utan sol-tub och den RÄDDADE mig. Jag drog på två lager kvällen innan plåtningen (med några timmars mellanrum så att färgen hann utveckla sig) och tadaa – på morgonen hade skräckbenen fått en mänsklig ton. En till och med lite gyllenbrun ton. HALLELUJA!

Eftersom jag är en blekfis av rang (som dessutom inte solar särskilt mycket) har jag hunnit prova måååååånga brun utan sol-produkter. Innan jag fick barn (sen försvann tiden eehhhh) smorde jag in mig med bus kontinuerligt i flera år. Så jag är lite av en mästare på det faktiskt. En väldigt kräsen mästare.

Därför blev jag SÅ GLAD när jag upptäckte den här tuben, och hur rackarns bra den är! Färgen är perfekt, konsistensen precis som den ska vara (inte för kladdig, inte för tunn) och den SITTER. Många brun utan sol-produkter tycker jag att man bli fläckig av när de nöts bort, men INTE den här. Vet inte vad sjuttsingen de har gjort med den för att den ska sitta så bra, men sitter gör den – och när den försvinner fade:ar den naturligt – inga vita fläckar!

[youtube id=”tgfbbX4TJEM”]
Hursomhelst – är glad som en (brun) lax att jag nu får ha ett samarbete med just precis den här magiska krämen som jag älskat från första gången jag provade den, och i videon ovan får ni se resultatet hur la mama ser ut före och efter denna magiska tub som blivit en riktig favorit och en All Time Fave på sminkfronten.

Även Niklas bjussar på lite bus-test, men på ett lite skojsigare sätt. Han är oförskämt brun (är en sån som blir brun bara solen tittar på honom) så han behöver ingen hjälp på traven – men en brun utan sol-tatuering kan man ju alltid göra för att pigga upp sig med!

Tuben som jag ÄLSKAR och som ni ser i klippet och på bilden högst upp heter ACO Self Tanning Lotion och hittas här till det facila priset av 99 pix! Sen har de även en Body Lotion som är mildare och som gradvis bygger upp en fin färg, och den hittas här!

Det finns hopp för oss blekfisar!

10
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00