Bästa brun utan sol-krämen!

                                                                                                             I samarbete med ACO

aco brun utan sol self tanning lotion
Kommer ni ihåg när jag gjorde den där klädkampanjen i april som innebar att jag skulle dansa mitt i gatan i sommarklänningar? Det var ju sjuuuukt kul, men jag hade lite issues med att visa mina SKRÄCKVITA ben. Hade ju precis opererat knäet, så var dessutom bandagerad OCH svullen, så att vara skräckvit on top of allt kändes lite sisådär faktiskt.

Men. Då hittade jag ovan brun utan sol-tub och den RÄDDADE mig. Jag drog på två lager kvällen innan plåtningen (med några timmars mellanrum så att färgen hann utveckla sig) och tadaa – på morgonen hade skräckbenen fått en mänsklig ton. En till och med lite gyllenbrun ton. HALLELUJA!

Eftersom jag är en blekfis av rang (som dessutom inte solar särskilt mycket) har jag hunnit prova måååååånga brun utan sol-produkter. Innan jag fick barn (sen försvann tiden eehhhh) smorde jag in mig med bus kontinuerligt i flera år. Så jag är lite av en mästare på det faktiskt. En väldigt kräsen mästare.

Därför blev jag SÅ GLAD när jag upptäckte den här tuben, och hur rackarns bra den är! Färgen är perfekt, konsistensen precis som den ska vara (inte för kladdig, inte för tunn) och den SITTER. Många brun utan sol-produkter tycker jag att man bli fläckig av när de nöts bort, men INTE den här. Vet inte vad sjuttsingen de har gjort med den för att den ska sitta så bra, men sitter gör den – och när den försvinner fade:ar den naturligt – inga vita fläckar!

 

[youtube id=”tgfbbX4TJEM”]
Hursomhelst – är glad som en (brun) lax att jag nu får ha ett samarbete med just precis den här magiska krämen som jag älskat från första gången jag provade den, och i videon ovan får ni se resultatet hur la mama ser ut före och efter denna magiska tub som blivit en riktig favorit och en All Time Fave på sminkfronten.

Även Niklas bjussar på lite bus-test, men på ett lite skojsigare sätt. Han är oförskämt brun (är en sån som blir brun bara solen tittar på honom) så han behöver ingen hjälp på traven – men en brun utan sol-tatuering kan man ju alltid göra för att pigga upp sig med!

Tuben som jag ÄLSKAR och som ni ser i klippet och på bilden högst upp heter ACO Self Tanning Lotion och hittas här till det facila priset av 99 pix! Sen har de även en Body Lotion som är mildare och som gradvis bygger upp en fin färg, och den hittas här!

Det finns hopp för oss blekfisar!

 1. Elin skriver:

  Hej! 🙂 Luktar den ”brun utan sol” när den torkat? Tidigare varianter jag provat har luktat väldigt illa. Färgar den av sig på kläder?

 2. Sofie skriver:

  Måste man ha handskar när man använder denna för att inte få tokbruna handflator?

 3. Sofie skriver:

  Åh vilket bra tips!
  Dock undrar jag en sak, jag är inte bara en extrem blekis utan även en extreeem torris. Funkar denna bus då? Eller kommer den lägga sig fläckigt om man inte är återfuktad innan? Ska på bröllop om två veckor och vill inte se ut som en zombie 🙁

 4. Åh vilket bra tips! Brukar (tyvärr) sola solarium på vintern, dock bara ytterst sällan, men ska tusan testa denna bus krämen istället till vintern! Jag är dock hyfsat brun av mig även på vintern och undrar därför om den anpassar sig efter den ursprungliga färgen? 🙂
  Älskar förresten ditt härliga, naturliga och söta du!! Din energi och ditt härliga skratt sprider så mycket glädje!
  Kram

 5. Linnea skriver:

  Tack för tipset!
  Jag hade en idé som innefattar dig, du talar ju starkt för att kvinnor ska få välja förlossningssätt själva och talar varmt för just det planerade kejsarsnittet (då det var det du ville). Jag har följt din resa och läst med lite skräckblandad förtjusning, då jag helst inte ville föda med snitt. Men! Det blev ju ett katastrofsnitt då bebin inte mådde så bra i magen och har har efter detta varit SÅ glad och tacksam att jag läst om din upplevelse! Visst, jag var sövd och sådär, men andra aspekter t ex smärtan efteråt var mycket mindre jobbigt än vad jag hade målat upp innan.
  Så. Efter denna långa utläggning kommer min idé: en serie antingen på bloggen eller på tuben där kvinnor som fött med kejsarsnitt (planerade, akut eller urakut) får berätta om sin upplevelse! Tanken är att stärka alla, oavsett om snitt är sin högsta önskan eller sin värsta farhåga. Vi måste våga prata om och peppa varandra inom områden av födande som går utanför normen! Tack vare dig kan jag idag säga att jag är så otroligt stolt över mig själv och min kropp, att det inte spelar någon roll vilket hål sonen kom ut ur men att jag har fött mitt barn och att jag inte hade velat ha det på något annat sätt.

  Haha, det blev lite långt.. Men hoppas att du gillar min idé!
  Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..