Bästa hudkrämen + ett lifehack!

canoderm
Nu ska jag bjussa på ett PANGTIPS – nämligen den absolut bästa hudkräm som finns enligt mig! Och det är Canoderm – köps på Apotek. Jag har använt den i kanske 15 år, och den är FANTASTISK. Bättre än ALLA fräsi fräsi-krämer i lyxiga förpackningar som jag testat. Canoderm ger fukt PÅ RIKTIGT, och jag märker direkt att huden blir mycket torrare om jag provar att använda en annan kräm några dagar.

Jag är ju dessutom en brun utan sol-are av rang, och då är det tokviktigt att ha en rejält återfuktande hudkräm. Har man inte det blir bus:en ofta ojämn, och kan till och med ”spricka upp” eftersom det översta hudlagret blir så torrt.

Nej, Canoderm är min All Time Fave på hudkrämsfronten och jag tror nog aldrig jag kommer hitta något som jag tycker bättre om. Det enda som är trist med den, är att förpackningen är SÅ SJUKT OSEXIG. Den fullkomligt skriiiiker ”Apoteeeeekstråkig!”. Usch. Men vet ni vad? Efter 15 års Canodermande har jag såklart hittat en lösning, för fula grejer i badrummet är ett big fat NO NO för vardagsglädjen.

 

canoderm
Och min lösning är tokenkel. Ser ni den vita pumpflaskan i mitten? Well, däri huserar min Canoderm.

 

canoderm
Pumpflaskan är från Muji (finns på Åhléns) som ju har alla möjliga smarta sorters förpackningar och kostade inte många kronor. Så jag köper min kräm på Apoteket, och befriar den sen från sin vidunderliga förpackning genom att lasta över den i den vita pumpflaskan. Och vips har jag fått det bästa av båda världar, woohooo!

  1. Haha vad kul, jag älskar också den!! Gömmer den alltid längst in i skåpet, vilket är lite jobbigt när jag behöver använda den varje dag :/ Men det där var ju en bra idé!! Tack!

  2. Linnea skriver:

    Känner så igen mig i fula apoteksburkar. Någon borde egentligen ta tag i det… nouw.com/polluxvega

  3. Åhh, Muji har superfina saker. Häller nästan alltid över schampo, balsam och sånt i snyggare flaskor utan etiketter, passar bättre med resten av inredningen. 🙂

  4. ISA skriver:

    haha detta var SÅ kul! Jag har nämligen tänkt jag ska tipsa i min blogg om mina två mest använda produkter just nu; canoderm och ett superbra fotstöd. haha, men sen kände jag ba att min blogg är redan så jävla oglammig så detta skulle inte höja creddigheten i den. Men så bra att du vågade! Älskar verkligen cano!! minus doften 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..