10 snabba med mig!

vanja wikström
Listor är ju bara SÅ kul, så let´s do another one. I dag bjussar jag på 10 snabba!

1) Har du en hemlig egenskap?
Jag kan böja mina tummar bakåt i 90 graders vinkel. Det ni!

2) Vill du gifta dig?
Har aldrig varit en person som reflekterat nämnvärt över giftermål, men tycker såklart att det verkar som en mysig grej att få uppleva. När tiden, orken och peppen finns att ta tag i ett sånt stort projekt (verkar ju som att de här bröllopsbestyren alltid blir rätt omfattande – oavsett hur ”små och intima” ceremonierna än är).

3) Handla skor eller väskor?
Easy peasy! SKOR! Till Niklas stora förtret är vår hall konstant överbelamrad med mina pjucks. Idiotiskt dock att jag köper så mycket skor – jag är nämligen världens mest skoskavsbenägna person. Men men, fin/pin osv.

4) Vilken årstid är bäst?
Easy peasy igen! HÖSTEN såklart! Det är min nystart – inte nyår. Hösten har behagligast temperatur och innebär ofta starten på roliga projekt. Dessutom är höstmodet aaaalltid ABSOLUT snyggast, bara det.

5) Vilken är din senast lästa blogg?
Det är faktiskt en relativt ny bekantskap – Elsa Billgren! När hon blev preggo blev jag ju automatiskt intresserad å GlamMom´s vägnar (och SÅ glad att hon valde att packa ner en av våra amningsbhar i sin bb-väska, nämligen den här!), och nu kan jag inte låta bli att slinka in hos henne titt som tätt. SÅ fina bilder och mysiga inlägg. Har svårt att sluta trycka på ”Äldre inlägg”-knappen, kan således fastna läääänge.

6) Vad får du aldrig nog av?
Borde kanske svara Iggy här, men jag FÅR faktiskt nog av honom ibland. Även om han är världens godaste så är det skönt med en paus då å då. Blommor, doftljus och saltlakrits har jag dock aldrig känt ett behov att pausa ifrån.

7) Vad faller du för hos killar?
Självförtroende i kombination med lyhördhet och empati är ju en rackarns fin trio.

8) Om du fick äta samma sötsak varje dag, vilken skulle det vara?
Får jag byta ut sött mot salt? I så fall skulle det givetvis vara häxvrål.

9) Vad vill du dricka varje morgon?
Allra helst en krämig cappo, sittandes under en platan på ett kullerstenstorg någonstans i sydfrankrike. Men det händer lite för sällan, så oftast blir det nespressocappo med iKaffe från Oatly (SÅ smarrig, blivit beroende!) i vardagsrummet här hemma.

10) Vad blir ditt nästa köp?
På inspofronten: ett nytt datorfodral (VAR hittar jag snygga och INTE stilrena?) och en väska att bära datorn + jobbgrejerna i (återigen – VAR hittar jag snygga, praktiska och INTE stilrena såna?).

På den praktiska fronten: en eltandborste. Varit motsträvig till detta i fleeera år, men senaste tandläkarbesöket övertygade mig.

På just nu-fronten: en macka på Cajsa Warg och en latte på Bröd & Salt på väg till office. Vi glammisar startar veckan med ett måndagsmöte kl 10, och med största sannolikhet kommer jag inte ha hunnit laga frulle innan dess.

 

LÄS MER:
Det senaste-listan
Mina 3 värsta ovanor

LOADING..