ANNONS

Tisdagstipset / Project Greenlight

/

project greenlight
Det är tisdag – och dags för Tisdagstipset! Den här veckan får alla ni som letar efter en ny bra serie att följa ett riktigt kalastips – Project Greenlight! Det är Matt Damon och Ben Affleck´s gemensamma bebis, och det är en dokumentärserie där man får följa hur en långfilm blir till. Låter kanske inte superspännande på pappret, men OJ vad bra den är!

Jag och Niklas hittade den av en slump, och klämde alla avsnitt på tre dagar. Serien börjar med att en person vinner en tävling där priset går ut på att få regissera en långfilm med 3 miljoner dollar i budget. Sen får man följa processen, och det är SÅ intressant. Dels är det kul att se hur sjuttsingen såna här produktioner går till, men framförallt är det relationerna mellan de mänskor som är inblandade i serien som är spännande.

Regissören har sin kreativa vision, som kanske inte alltid går ihop med producentens tidsramar och budget – och huvudsponsorn HBO har såklart sitt att säga om det mesta också. SÅ bra serie – hittas på HBO (såklart)!

LÄS MER:
Tisdagstipset / Psyket Podcast
Tisdagstipset / Bästa Teveprogrammet

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00