ANNONS

Gårdagen i bilder

/

Processed with VSCO with hb1 preset
Gårdagen inleddes rätt så rejält stressigt, och av just den anledningen hann jag inte ta någon bild förrän Igster var på föris, och det var dags att podda med Jossan. Våra morgnar är i princip ALDRIG stressiga. Det är just precis sånt som är så ljuvligt med att vara sin egen chef. Varken jag eller Niklas har tider att passa på morgnarna, så vi kan alltid ta allt i vår egen (läs: Iggys) takt.

Men just på tisdagar HAR jag faktiskt en tid att passa – jag å Jossan brukar ses 9.15 och podda. Och självklart hade Niklas blivit risig natten till tisdag och behövde sova, så då fick jag ratta morgonen mol allena. Brukar inte vara några större problem heller, men självklart vaknade jag å Igster lite extra sent, och lika självklart hade jag krämat in mig med brun utan sol kvällen innan, så jag var TVUNGEN att bada (annars hade jag kunnat skippa det för att spara tid).

Och sen tog allt SÅ. LÅNG. TID. Iggy ville inte äta frulle, Iggy ville inte byta blöja, Iggy ville inte klä på sig, Iggy ville inte borsta tänderna, Iggy ville inte ha solkräm och Iggy ville inte gå till föris. Nähäpp. Det brukar alltid vara Niklas som lämnar, och det är aldrig några problem vare sig med att gå dit eller att säga hejdå – men iom att det hux flux var mamma som skulle lämna rubbades cirklarna och då blev resultatet en lite orolig och extremt motsträvig unge.

Hursom – efter MYCKET lockande å pockande och fixande och trixande (där jag dessutom samtidigt messade fram å tillbaka med Jossan om var sjuttsingen vi skulle podda iom att Niklas var krasslig – skulle vi vara hemma hos henne? Yes! Jag packade med poddismick å allt, men sen – neeeej grannarna borrade – tänk om tänk nytt, vi kör hemma hos mig istället) lyckades jag till slut få en påklädd, blöjbytt, tandborstad och glad unge till föris. PUST.

Okej – det var inledningen på dagen. Gravt adrenalinskakande och allmänt stressdarrig sjönk jag efter förislämningen ner i soffan med en kaffe och poddade med Jossan – och då vände det. Alltid lika bra start på dagen att podda loss!

Processed with VSCO with hb1 preset
Efter poddisen gick jag in och hälsade på min sjuke karl som fick häcka i sovrummet medan vi spelade in. Visst har han fräsiga mysbyxor? #ravetomte

ellos lampa edgar
Det såg så fint ut på min sida av sängen, så jag knäppte en bild. Bara för att, liksom.

xx

x
Sen tittade jag lite närmre på den här klänningen från Odd Molly som damp ner med ett bud hemma. HUR fin? Jag älskar bohemiska långklänningar och den här var ju LJUVLIG. Perfekt till midsommar!

vanja wikström
På tal om bud (sjukt lyxigt att få hem, sån rackarns vardagsglädje!), så dimper det då och då ner grejer som inte passar mig. De brukar få vandra vidare, och just i går var en sån dag då några fina saker skulle få hitta nya hem. Så jag packade ner dem i en väska och knatade mot glammisoffice.

vv

x
På vägen dit stannade jag till på Bröd & Salt för att köpa med mig en lunch. Det fanns en maaaaaassa smarrigt, men det som fick följa med mig var…

c
…en laxsallad! Perfekt sommarlurre.

c
På vägen till office passerade jag också keramikbutiken på Åsögatan där jag köpt många av de små skålar jag har hemma. Ni ser ju – så mycket gulligt!

c
Supersöta små koppar hade de också!

x
Sen anlände jag och min lyxiga väska med härliga grejer till office. Det var dock nästan helt tomt på folk – bara Josephine var där. Så vi sköt på goodie-utdelandet tills det fanns fler glammisar på plats.

c
Placerade mig vid mitt skrivbord och jobbade undan. Kirrade lite inlägg till bloggen och en Facebook-kampanj till GlamMom. Gjorde en kvick intervju med Göteborgsposten också, som ville skriva om gravidmode. Kul!

vanja wikström
Halv fem slank jag till föris och plockade upp grodan som hade haft en toppendag. Vädret var LJUVLIGT och bara skrek ”glaaaaaaass!”, så Iggy fick välja nåt läskande på 7 Eleven. Det blev en Twister. Piggelin ville han absolut inte ha – den var ”för kall”. Och det har han ju rätt i – det är en isglass och den ÄR ju kallare än än gräddglass. Twister är ju nån slags blandning, så den gick ner med stor glädje.

c
Och som alltid när man hänger vid Nytorget så träffar man någon man känner. Den här gången var det Iggys farbror Charlie som såg oss mumsa glass, och kom fram å sa hej. När han hade gått satt vi rätt länge och spanade på motorcyklar och skateboardare (extremt populärt).

Men sen ville Iggy prompt gå in på sitt stammisfik som ligger precis på Nytorget. Där brukar han hänga med mormor och farmor och lyxa loss. Så han förknippar såklart det med massa smarr. Och eftersom jag kände att det var en SÅN DÄR DAG då aaaaallt liksom var tillåtet – så gick vi in.

c
Där slank det ner en jordgubbstartelette (dövar sockersamvetet med att det åtminstone var bär på den…) i en mycket nöjd unge. Dubbelfika på en tisdag! Riktigt fest alltså.

x
Efter dubbelfikat hade klockan hunnit bli ganska mycket, så vi gick tillbaka till glammisoffice för att plocka upp mina grejer på vägen hem. Iggy passade på att åka lite inomhus-sparkcykel.

c
Och Glammis-Malin var på strålande humör.

c
Sen skulle vi gå hem, för nu började klockan närma sig sju. Men eftersom glammiskontoret har världens mest lekvänliga gård, tog vi en sväng i sandlådan först.

vanja wikström 2
Eller – vi och vi. Iggy röjde loss i sanden medan jag stod och njöt av det ljumma kvällsvädret.

b

Processed with VSCO with hb1 preset
På vägen hem köpte vi med oss en av mina favoriträtter från vår lokala sushirestaurang; Crispy Maki – friterad sushi alltså. Nom nom… Niklas tog en sallad med lax och Iggy gick loss på en misosoppa (han äääälskar misosoppa) och blandade delar av min och Niklas mat. Sjukt smarrigt!

DSC03923
Efter maten och lite sisådär allmänt fix and trix mös vi i soffan tills dess att Iggy ville gå och sova runt 21.30. När han somnat orkade jag å Niklas en halv Game Of Thrones, och sen var det godnatt. Och that´s about it!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00