ANNONS

#TBT / Middag på Carotte

/

Processed with VSCO with hb1 preset
Veckans #TBT måste nog få bli några snapshots från gårdagkvällen som var SÅ mysig! Jossan hade bjudit in mig och några av sina andra kompisar till en tjejmiddag på Carotte. Och det var LJUVLIGT!

Processed with VSCO with hb1 preset
Vi käkade en maaaassa smårätter (som den här sotade laxen som var FAB), pratade och skrattade och pratade och skrattade.

Processed with VSCO with hb1 preset
Jag hade aldrig träffat Jossans kompisar förut, men det var ändå som att jag kände dem eftersom jag hört så mycket om dem – och sett dem på Jossans snappis såklart!

x
Och de i sin tur har ju sett mig rätt flitigt på samma snappis, och som de lojala kompisar de är lyssnar de även på poddisen, så det kändes som att de hade rätt bra koll på mig också.

x
Ofta när man är på en middag där man inte känner de andra så kan det ju kännas som att man liksom ”jobbar” sig igenom kvällen. Man måste hitta på samtalsämnen, gemensamma nämnare, vara intressant och intresserad på ett lite ansträngt sätt. Men så var det INTE i går. Det var så himla avslappnat, bekvämt och härligt – drömmigt bra helt enkelt! Jossans kompisar är verkligen sjukt mysiga och lätta att hänga med. Såklart! De är ju Jossans polare, och hon är ju precis likadan; avslappnad, mysig och lätt att vara bekväm med.

c
Vi satt under färgglada paraplyer i en tokfin miljö.

x

Processed with VSCO with hb1 preset
Himla mysigt ställe, superbra service och kalasgod mat.

Processed with VSCO with hb1 preset
Jag hade på mig min nya sommarfavvoklänning!

Processed with VSCO with hb1 preset
Den här lille rackaren var så himla smarrig – en fish cake med koriander och någon härlig sallad mellan två mjuka bröd. Mmmm… TACK Jossan för att jag fick följa med på den här tokmysiga middagen med ditt grymma tjejgäng, hoppas det blir fler gånger!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00