Mina bästa Stockholmstips

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Nu är det ju semestertider, och då är det många av er fina blogoliner som har en Estocolmotripp inplanerad. SÅ kul – välkomna hit! Detta innebär att jag titt som tätt får frågor om jag inte kan skriva ett inlägg med mina bästa Stockholmstips, men det har jag faktiskt redan gjort. Så jag tänkte att jag påminner er om det, så att ni som undrar över var man kan äta gott/hänga med kids/ta en smarrig drink får BRA tips, och slipper hamna på klassiska turistfällor. Klicka på länkarna nedan för att ta del av mina Stockholmspärlor:

1) Här hittas en lista med mina bästa tips på goda utefrullar, smarrig mat på lokal och bra shopping (har också skrivit vilka ställen som är barnvänliga).

2) Här hittas alla tips om Stockholm som jag någonsin skrivit. Maaaassor med bra tips på alltifrån bästa falafeln till sjukt bra ställen att hänga på med kids!

3) Här hittas en film jag gjorde med Silja Line där jag bjussar på mina sex bästa Södermalmstips. (Texten på sajten är på finska, men filmen är på svenska så don´t worry!)

Spana in ovan länkar så kanske vi springer in i varandra i sommar!

  1. Louise skriver:

    Bra tips även för mig som bor i Sthlm 🙂

    Då måste kolla in mitt senaste inköp till min lilla. Känns som något du skulle gilla till Iggy. Senaste inlägget på bloggen 🙂 i stil med din & iggys bomberjacka 🙂

  2. Hanna skriver:

    Det var jag som efterfrågade tips tidigare idag och nu när jag på nytt gick in på din blogg hade du redan svängt ihop ett inlägg. Tack så hemskt mycket! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..