ANNONS

Tisdagstispet / Iris Apfel

/

iris_apfel_thumbnail_01
Tisdagstipset den här veckan är att se dokumentären IRIS som ni hittar på Netflix. I den får man följa UNDERBARA Iris Apfel under ett par veckor, och jag LOVAR att ni är fyllda till bredden med livslust när ni sett klart den här filmen.

Iris Apfel är 94 bast och en av de mest inspirerande mänskor jag stött på. Hon har levt ett färgstarkt liv, drivit framgångsrika företag inom inredningsbranschen – och på senare år även blivit en modeikon på grund av sin personliga och fantasifulla stil. Hon är liksom essensen av en mänska som VÅGAR – på alla plan, och hennes inställning till livet i allmänhet är underbar.

SE FILMEN! Ni kommer inte ångra er. Inspiration deluxe.

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00