Fyra favoriter

cc

x
Här är fyra saker som gör mig extra glad just nu!

 

cc

x
1) Silverskor från TOM´s. Haft dem varje dag senaste veckan, toksköna och vansinnesfina. Ett megasuperduperplus är såklart att för varje par skor som köps, skänker TOM´s ett par till någon som behöver pjucks. Himla fint, älskar företag som ger tillbaka.

2) Den gamla klassikern Eight Hour Cream i lypsylform. Den här får ett megasuperduperplus för att Iggy älskar förpackningen – han kan roa sig med att skruva upp och skruva ner själva lypsylsticket lääääääääänge.

3) Caroline´s fina illustration av Yours Truly. Påminner mig om att jag kan vara riktigt fräsig ibland. Den får ett megasuperduperplus för att Caroline numera är Glammis-Caroline, SÅ mysigt tillskott till vårt team! Hon har dessutom börjat podda – missa inte!

4) Ögonkräm med vitamin A från ett av mina absoluta favoritmärken på hudvårdsfronten – Beauté Pacifique. Vitamin A är bra för genomskinlig hud, fina linjer och hjälper till att förstärka och förnya huden. Har flera produkter med just vitamin A i mitt badrumsskåp och de är grymt bra!

  1. siri skriver:

    Såg på din instagram att du vill ha lite fler växter och jag vill tipsa om min absoluta favorit blomma!! Hibiskus, så fin å man blir så glad, dom är relativt lättskötta och behöver vattnas en gång om dagen! BLOMMORNA ÄR MAGISKA, dom blommar bara 2 dagar cirkus men det kommer nya hela tiden! Dom är vardagsglädje så det tjongar om det! KRAM

  2. Åh så fina skor! Vill se hur de ser ut på. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..