ANNONS

Här kommer husen

/

Processed with VSCO with hb1 preset
Okej, ni kan det här nu va? Ingen resa är komplett utan ett blogginlägg dedikerat till resmålets vackra hus. Och i Köpenhamn finns de ÖVERALLT!

x

x

x
Var man än vänder blicken ser man nåt tjusigt hus, eller något tokmysigt ställe som man vill in och ta en cappo/shoppa loss/äta middag/ta ett glas rödtjut på. Överlag är Köpenhamn SÅ snajdigt! Det var 7-8 år sen jag var här sist, då skulle Niklas precis starta sin klädbutik 6/5/4 och vi åkte hit på en klädmässa för att hitta roliga märken att sälja.

Gången dessförinnan var jag här med mamma på en tjejweekend. Minns att jag köpte en vit plastkavaj (!!!) för dyra pengar som jag tyckte var SÅ snygg. Säger väl en del om hur länge sen det var. #90s

27
Finns massor av fint att titta på även när man vänder blicken nedåt.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00