ANNONS

Varför nöja sig med en?

/

Processed with VSCO with hb1 preset
…när man kan ha TRE fluffbollar på sin väska? Jag ÄLSKAR trenden med fluffbollar! Det är lekfullt, mysigt – och man blir GLAD av dem. Och jag gillar ju kläder och accessoarer som gör mig glad till vardags. Datorfodralet är en annan sån sak; varenda gång jag får syn på det så höjs mitt humör en smula.

Näst ut att vardagsglädjepimpa är min dator. Fick tips av en blogolin om den här sidan för ett tag sen, och tror jag ska klicka hem ett gäng härliga stickers därifrån asap! Vad har ni för vardagsglädjefavvosar? Finns det nåt särskilt som gör er sådär lite extra glada som ni ser/gör/äter/whatever varje dag? Vore mysigt att få höra tycker jag.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00