ANNONS

Bästa ekodeon!

/

ekodeo co gerd vanja

För ungefär ett och ett halvt år sen började jag använda ekologisk deodorant. Jag testade mig fram, och fastnade för framförallt två olika krämdeos: Soapwalla och Deolicious (läs mer om det här). Det funkade toppen, tills sommaren kom. Då föll det på att alla krämdeosarna jag provade liksom blev till vita små (eller stora) bollar i armhålan.

Nåt som gick finfint så länge det var kallt nog att ha tröja, men när sommarvärmen kom och lilla linnet åkte på var det inte så himla kul att slinka runt med vita bollar droppandes från armhålorna. Så jag kapitulerade, och gick tillbaks till ”fuldeo”.

Men! Nyligen såg jag ekodeon c/o Gerd i någon tidning (eller något flöde?), och då slog det mig att jag ju fått tips både från er och från kompisar om den – att den som var som ”en riktig” deodorant, ekologisk – och som skulle FUNKA. Så jag köpte, provade – och är SÅ NÖJD.

ekodeo co gerd vanja
Den är fri från aluminium, parabener och alkohol, och det är ett svenskt märke som tillverkar den. Jag har för mig att det var NÅT med den som var liiiite ”sämre” än krämekodeos som typ Soapwalla och Deolicious (osäker dock?), men jag kan inte komma på vad det var. Men det viktigaste brukar ju vara att deon är just fri från aluminium, och det är den ju.

ekodeo co gerd vanja
Har använt den ett par veckor och måste säga att jag nog hittat hem. Den är skitbra! Inget svettlukt, och inget dåligt samvete över att man utsätter kroppen för fuldeo.

Den är unisex och finns även som parfymerad (jag föredrar dock lite doft), kostar 169 pix och hittas här! Vassegod för veckans bästa tips!

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00