Vinn snyggaste skötväskan!

skotvaska_glammom_sandra-hjort
Eftersom deltagandet är så VANSINNESHÖGT varje gång jag tävlar ut min fina skötväska har jag ju utlovat återkommande tävlingar med just den som pris. Och nu är det dags igen!

Skötväskan finns i svart och cognacsfärgat läder, den passar alla vagnar och har alla fack man behöver för blöjor, flaskor och nappar. En skötbädd ingår. På GlamMom.se kan ni ta en närmre kik på väskan, se fler bilder och läsa alla detaljer.

(Bild lånad från en av mina absoluta favoritbloggar, Atilio-Sandra som nyligen fått sin lilla bebis!)

 

skotvaska-glammom-bagasi

Såhär ser den ut i färgen cognac – HUR fin? Bra jobbat av svenska märket Bagasi som designat väskan! Skriv en kommentar och motivera varför du skulle vilja vinna denna flådiga raring, så annonserar jag ut vinnare nu på fredag. LYCKA TILL!

(Denna bild är lånad från Camilla Läckberg och Simon Sköld som också blivit kära i väskan.)

 1. Emma skriver:

  Åh ❤ Den väskan ser inte bara piffig ut, den verkar också vara väldigt praktisk. Inte bara när bebis väl är här utan även innan, när man går i väntans tider. Man kan liksom ”gå in” väskan med allt man behöver ha med sig som gravid – tabletter mot illamående, snacks i alla olika former och storlekar, servetter för alla tårar som rinner i tid och otid, trosskydd, värmekudde, bandet som kanske dämpar smärtorna från foglossningen lite – you namn it. Vardagsglädje att få glida runt med den på axeln innan bebis och kanske ännu mera vardagsglädje att få hänga den på vagnen när det väl är dags. Tack för en fin blogg och många kloka tankar!

 2. Åå denna väska ?
  Håller alla tummar å tår ! Vore ju en trevlig fredags present ?

 3. Sara skriver:

  Vem hade kunnat tro att man behöver ha med sig så vansingt mycket saker vart man än ska när man får barn??? Inte jag iaf!! Så en stor och fin skötväska skulle sitta som en smäck<3

 4. En skötväska som tilltalar mig i både design och funktion!
  Att den dessutom är tillverkad i äkta skinn är ett stort plus då det gör att den är hållbar i många år framöver och kommer kunna användas till kommande syskon i framtiden!
  En skötväska helt i min smak som mer än gärna får flytta hem till oss under småbarnsåren och hjälpa oss att hålla struktur under vardagen!

 5. Tänk så underbart det hade vart att vinna en av dessa godingar, så snygga! ? skulle passa toppen till vår 90-tals vagn i läder, tyvärr så sätter ekonomin stopp så nu håller vi alla tummar och tår vi har för att väskan går till oss denna gång ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..