ANNONS

Inte längre VD för GlamMom

/

Processed with VSCO with hb1 preset
I dag mår jag…kymigt. Iggy har varit krasslig några dagar, Niklas har varit rätt ordentligt sjuk i veckan – och nu ser det ut som att det är min tur att åka förkylningskarusell. HATAR´T!

För att minimera spridningen av mina bacillusker jobbar jag därför hemma i dag. Har precis varit inne på Verksamt.se och tagit bort mig själv som VD för Glam Mom (som för övrigt bjussar på finfin rabatt på massa snygga amningsbhar tom midnatt). Det var en milstolpe att få anmäla mig som VD för sex år sen, och ytterligare en milstolpe att avanmäla mig i dag. Så bitterljuvt det här alltså. Men Malin kommer ROCKA den där VD-titeln!

I går var jag på glammisoffice och hjälpte till med den månatliga lagerinventeringen. Då slog det mig att det här är min SISTA VECKA på Glam Mom. Nåt som blev än tydligare då min efterträdare Glammis-Caroline satt vid mitt skrivbord och jobbade – och jag satt vid matbordet. Så kommer det att vara i fortsättningen – jag kommer hänga vid matbordet när jag kommer över till office, min plats kommer att vara någon annans.

Och även om allt såklart fortfarande känns jättebra med alla de här förändringarna, så ÄR det ändå lite märkligt alltihop. Jag får lite samma känsla som när jag beslöt mig för att skita i musiken, och satsa på Glam Mom istället. ”Vaddå? Har jag slutat skriva låtar, och börjat kränga amningsbhar?!” slog det mig plötsligt. En lurig tanke i hjärnan, men som ändå kändes BRA i hela kroppen. Det kändes kul, det kändes rätt.

Och nu är det lite déja-vu. ”Vaddå? Har jag slutat kränga amningsbhar för att bygga upp två varumärken (Josefin & Vanja + Babyloonz) som jag tror på?!”. Kan kännas lurigt i hjärnan, men BRA i hela kroppen. Och det känns kul, och det känns rätt.

Men så är det ju – förändringar ÄR trixiga, det är därför man gärna undviker dem. Men, som tur är så har ju jag gjort förändringar många gånger tidigare i livet, så jag vet att det BLIR BRA. Och blir det inte bra – då förändrar man igen tills dess att det BLIR BRA.

Och precis som att musiken såklart inte försvann ur mitt liv bara för att jag slutade jobba med den, så kommer inte Glam Mom eller glammisarna försvinna ur mitt liv bara för att vi inte jobbar ihop på samma sätt längre. Mitt och Jossans kontor ligger ett stenkast från glammisoffice, så jag kommer slinka förbi titt som tätt för att fika, luncha – och såklart kolla att allt går som det ska.

I ett par veckor framöver kommer jag dessutom att vara med på alla måndagsmöten, så att överlämningen till Glammis-Caroline går så bra den kan, och så att företagsförändringen överlag går så bra den kan. Jag känner i hela kroppen att det här kommer bli SÅ BRA!

Processed with VSCO with hb1 preset
Men. Den här sjukdomen alltså. GO THE FUCK AWAY tack! Det sista jag behöver inför den här helgen som ju innehåller både livepoddis och loppis… Tror kanske att sjukdomen är resultatet av två veckors maniskt görande – jag tror att de senaste två veckorna kanske har varit de mest fullproppade i mitt liv hittills. Det har varit helt bananas, och jag har jobbat som en tok.

I dag är den första dagen på väldigt länge där jag inte känner en konstant stress över nästa och nästa och nästa och nästa grej som Måste Göras. Och när man slappnar av – ja men då brukar ju sjukdomarna trilla in. Innan jag somnade i går låg jag och tänkte på min torsdag och fredag – att de här två dagarna faktiskt INTE var överfulla, utan att jag nu skulle kunna NJUTA i två dagar innan den rätt hektiska helgen satte igång. Så just precis i detta nu är jag lite småsur över förkylningspisset. Kunde jag inte bara ha fått NJUTA lite liksom?

Oh well, jag gör det jag kan för att värna min förkylda vardagsglädje – det damp ner ett chokladbud från Lindt precis (BRA TAJMING LINDT!), så jag höjer humöret med att smarra i mig choklad. Och jag veeeeet att man inte ska äta socker när man börjar bli sjuk, men jag känner att den här dagen bara MÅSTE få bli lite lyxig, efter allt slit den senaste tiden. Så jag smarrar på. Nom nom. Och känner mig trygg i att det här BLIR BRA.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00