ANNONS

Detär inte alltid vi får välja

/

hbo-s-girls-is-the-best-new-tv-show-of-2012

Grät en skvätt i morse då jag gick igenom alla Lena Dunhams senaste bilder på Inspirationstagram. Det är väl ingen av er som missat att jag tycker att GIRLS är det bästa som hänt tevevärlden (OCH den riktiga världen! Sån sabla GRLPWR!) sen Twin Peaks, så ni förstår min sorg nu när den allra, allra sista scenen av GIRLS precis spelats in.

På Lena Dunhams Insta har man kunnat följa melankolin som legat som en tjock våt filt över de här sista skälvande dagarna. När de var klara (i natt) så la Lena ut ett gäng bilder där hon skrev om sina känslor kring att GIRLS-äventyret nu är över, och som vanligt så uttrycker hon sig mitt i prick.

För, mitt i all sorg över att Marnie, Shosh, Jessa och Hannah aldrig kommer att hänga mer, så skrev hon också detta, nåt som passar SÅ bra in på mitt liv just nu:

To say I don’t enjoy goodbyes is an understatement. But, as a wise woman once told me, ”Relish it. We so rarely get to choose our goodbyes.” She’s right. And we got to choose this one. 

HUR bra sagt? För precis så är det ju – att vi så sällan faktiskt får välja våra avsked. Så när man väl FÅR det, ska man komma ihåg att uppskatta det.

Nåt annat som var så fint, var att Eleonor Ferrari (som skrivit de här FANTASTISKA barnlåtarna till Babyloonz!) mailade mig EXAKT det där citatet i morse. Hon hade också sett på Lena Dunhams Insta, och tyckte det passade in på mig just nu. Tack fina du.

I dag är officiellt sett min sista dag på Glam Mom. Ska bära med mig ovan citat i hjärtat lite extra i dag.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00